Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Bajčetić: Sramno ponašanje Mladena Premovića, ćutanje Krivokapića narušava evropejsku priču

Očekuje hitnu rekaciju, kako ženskog kluba Skupštine Crne Gore, tako i drugih relevantnih institucija koje se bave zaštitom prava ženskog pola

Sramno ponašanje lidera tzv. grupacije ,,Berane Sad” Mladena Premovića i još sramnije ćutanje odlazećeg premijera Krivokapića ozbiljno narušava tu evropejsku priču koju lideri grupacije Berane Sad pokušavaju da sprovode u Beranama. Da li je evropski vrijeđati ženu, da li je evropski ponižavati narodnu poslanicu na način na koji to radi onaj koji u slobodno vrijeme ispaljuje hice u srndaća, ostavljam civilnom sektoru i svim nadležnima da presude, poručio je poslanik DF i portparol Pokreta za promjene (PzP) Nikola Bajčetić.

Očekuje hitnu rekaciju, kako ženskog kluba Skupštine Crne Gore, tako i drugih relevantnih institucija koje se bave zaštitom prava ženskog pola kako se, navodi on, “ovakve stvari ne bi više nikada dogodile”.

“Sramno je ćutanje i premijera u tehničkom mandatu Zdravka Krivokapića koji očigledno podržava ovakve „ispade” svojih poltrona, a Mladena Premovića, nosioca liste Berane Sad, životinjskog genocidaša, da sve što ima prema mojoj koleginici Jovanki Bogavac, saopšti meni sjutra kada dođem u Berane”, zaključio je Bajčetić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Krmak
23.03.2022-08:37 08:37

Nicija ne gori do zore bijo si se mnogo osilijo i Bog kazni odma splacine koje nemaju mozga samo oce snagu i silu vi ste samo za smeca u kante da ne brukate CRNU GORU!