Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Bajčetić: Gej lobi u Crnoj Gori da djeluje javno

Ovdje se ne radi o odnosu prema pravima LGBT osoba, već o opasnom tajnom političkim djelovanju ovog lobija koji ima svoje veoma snažno uporište u finasijerima globalizma, mreži NVO, medija, ali i moćne lobiste u Briselu, poručuju iz DF

Izjava premijera Sjeverne Makedonije Zorana Zaeva da neće dozvoliti da mu “ kriminalci, sujetni novinar i peder ruše Vladu” samo potvrđuje stav DF-a da je djelovanje regionalnog ekstremno agresivnog gej lobija ozbiljan politički problem. Ovdje se ne radi o odnosu prema pravima LGBT osoba, već o opasnom tajnom političkim djelovanju ovog lobija koji ima svoje veoma snažno uporište u finasijerima globalizma, mreži NVO, medija, ali i moćne lobiste u Briselu, kazao je funkcioner ovog političkog saveza Nikola Bajčetić.

Bajčetić

“Tajnost u djelovanju, međusobna čvrsta povezanost, sihronizacija u akcijama, zajedničko definisanje strateških političkih ciljeva, uticaj na političke stranke, medijsko reketiranje, povezanost sa tajnim bezbjednosnim službama, djelovanje ove ekstremne grupacije ima sve elemente subverzivnog i veoma opasnog za ustavni poredak i regularni politički sistem. Povezanost ovog ekstremnog političkog gej lobija sa ANB i mafijom, čini ovu grupaciju dodatno opasnom”, smatra Bajčetić.

Poručuje da DF nema ništa protiv i poziva ovaj gej lobi da djeluje javno i da se čak i organizuju u političku partiju sa jasnim političkim programom.

“Osnivanje jedne takve gej partije bi i značajno poboljšao prava LGBT populacije u Crnoj Gori”, smatra Bajčetić.

Stvari su, tvrdi on, mnogo ozbiljnije nego što mnogi misle.

“Evo i favorit globalista i duboke države premijer Sjeverne Makedonije Zoran Zaev je, suočen sa subverzivnim djelovanjem ovog ekstremnog gej lobija, bio prinuđen da reaguje. Pripadnici gej lobija su čvrsto vjerovali da je i Zaev dio iste priče i da će moći da izvrše pritisak na njega i Vladu. Nadamo se da će i obožavaoci Zaeva u Crnoj Gori, dobro obratiti pažnju na njegov očajnički vapaj, ako već ne vjeruju dobronamjernim upozorenjima DF”, kazao je Bajčetić.

Prema njegovim riječima, gej lobi je svojim perfidnim djelovanjem uz pomoć svojih članova iz ANB, medija i NVO uspio da preuzme kontrolu nad čitavim političkim strankama i tako tajnim djelovanjem ostvaruju svoje političke ciljeve.

“To se posebno odnosi na brutalne napade na tradicionalne konzervativne političke stanke, našu kulturu, identitet, ali i našu Crkvu i duhovno nasleđe. DF je od osnivanja bio glavna meta političkog subverzivnog djelovanja gej lobija i to se ovih dana posebno vidi u histeričnim medijskim napadima na nas, nakon što smo ih javno raskrinkali i građanina pojasnili njihove ciljeve. Jer oni neprestano nasrću na osnovne vrijednosti jednog društva i ništa im nije sveto”, zaključio je Bajčetić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve