Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

BAHATOM UZURPATORU ,,PRORADIO INAT” Carević: Jednostavno ne želim da podnesem ostavku!

Carević je samo nastavio sa bahaćenjem i ispoljavanjem nasilničkih tendencija u opštini Budva koju očigledno smatra za svoju SAO (srpsku autonomnu oblast).

Svetosavski uzurpator i najpoznatiji bagerista u Crnoj Gori koji je zaposjeo mjesto predsjednika Opštine Budva Marko Bato Carević poručio je kako ”jednostavno ne želi da podnese ostavku jer je u njemu proradio inat”.

U Budvi je već duže na snazi mimoilaženje Demokratskog fronta i Demokrata, a kulminiralo je tokom posljednjih sedmica – pa se sada taj grad nalazi pred uvođenjem prinudne uprave.

Ipak, Carević je za RTV Budva kazao kako neće podnijeti ostavku – što je početkom sedmice učinio predsjednik budvanskog parlamenta Krsto Radović, inače kadar Demokrata. Zapravo, prinudna uprava biće uvedena u slučaju da sjednica Skupštine Opštine Budva ne bude održana u ponedjeljak.

No, Carević poručuje kako upravo Radović “treba da odgovori na neka važna pitanja”.

“Nijesu se bavili vođenjem grada, već mnome i mojom porodicom”, kazao je on o Demokratama, dodajući kako je ta stranka “pustila Radovića niz vodu”.

Neće podnijeti ostavku.

“U meni je proradio inat i ja jednostavno ne želim da podnesem ostavku. Imam apsolutnu podršku svih odbornika Demokratskog fronta”, naglasio je Carević.

Kazao je kako će otići “kad on bude htio, a ne kad Demokrate to kažu”.

Carević je samo nastavio sa bahaćenjem i ispoljavanjem nasilničkih tendencija u opštini Budva koju očigledno smatra za svoju SAO (srpsku autonomnu oblast).

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ojhaojha
19.03.2022-18:44 18:44

Nesto bih vas zamolila. Nemojte vise pisati o ovom idiot. Molim vas vi nam vredja te inteligo.

BMX
19.03.2022-19:23 19:23

Bahatost, drskost, oholost, nevaspitanje, primitivizam, nekultura, neobrazovanost, mrznja prema sve sto nema i ne razumije, seljacka podmuklost, pokvarenost, bezskrupuloznost i ponasanje koje se granici sa divljastvom – DF politicar – na funkciji

Nikola
19.03.2022-23:25 23:25
Reply to  BMX

Licna karta ne samo njegova no velike vecine posrbica.

Cetinjskamajka
20.03.2022-07:45 07:45

Carevic je istroseni kondom. PiiiiiiiiPovraca mi se od ovog punoglavca. Fuj olosi glibava smrdljivi. Kokosaru.. Taman na nivou kokosa ka. Bruka bruka bruka. Pi. Gadi mi se da prodajem pored njega pa da ima sve milijarde ovog seta. Sofercina mutava. Fuj

COL
20.03.2022-09:58 09:58

Nije valjda neko pomislio da u njemu može proraditi razum…