Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Bahati Dritan zauzeo pola ulice u Herceg Novom

Bahati vicepremijer je boravio u Herceg Novom sa namjerom da popravi rejting svoje partije koja prema anketama ne stoji kako su očekivali

Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović boravio je juče u Herceg Novom, u okviru kampanje za predstojeće lokalne izbore u tom gradu.

Iako je do samo prije 8 mjeseci Abazović javno uz podršku svojih mentora iz Vijesti skoro svakodnevno prozivao tadašnju vlast za navodnu zloupotrebu državnih resursa, sada on to upravo radi.

U jednoj od glavnih saobraćajnica u Herceg Novom Abazović je parkirao svoje, a iza njega i sva vozila iz njegove službene pratnje, čime je dobar dio ulice bio zauzet, što je znatno ometalo redovno funkcionisanje građanima.

Bahati vicepremijer je boravio u Herceg Novom sa namjerom da popravi rejting svoje partije koja prema anketama ne stoji kako su očekivali.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Miralem
05.05.2021-12:14 12:14

Abazovica – Milacica najvisi Nacionalisti CG nije zapamtila Ko njih podrzava treba da se zapitamo dokle da idemo daleko podijeljeni u CG i koliko SMO psihicko nacionalisticki nastrojeni ova bolest mora da se pobijedi a jedini lijek za to nedat im glasa u HN i da ih otjeramo na smetliste !

Gradjanka
05.05.2021-14:20 14:20

Slika govori vise,od huiljadu rijecI.