Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Babaić: Očuvana ideja SD-a u Beranama

Osim činjenice da ćemo i dalje biti zastupljeni u lokalnom parlamentu, vrlo je važno što je ponovo očuvana socijaldemokratska ideja u Beranama, ocijenio je predsjednik OO SD Onur Babaić

Osim činjenice da ćemo i dalje biti zastupljeni u lokalnom parlamentu, vrlo je važno što je ponovo očuvana socijaldemokratska ideja u Beranama, ocijenio je predsjednik OO SD Onur Babaić.

“Socijaldemokrate odlikuje drugačija poilitička kultura koju karakterište prevashodno odmjeren i principijelan odnos ali i progresivna politika koju ćemo nastaviti posvećeno da razvijamo u Beranama. To su potvrdili i ovi izbori nakon kojih je nastavljen zavidan trend, svojstven našoj partiji a koji se odnosi na zastupljenost u svim lokalnim parlamentima u Crnoj Gori”, poručio je Babaić.

Kako god se odvijala postizborna kombinatorika,  navodi funkcioner SD, Socijaldemokrate će biti konstruktivan činilac na lokalnoj političkoj sceni.

“Koji će imati kritički odnos prema onim namjerama za koje utvrdimo da mogu imati negativne posljedice po lokalnu zajednicu a svakako, podržavati i pozdravljati one odluke i inicijative koje će značiti kvalitativni zaokret za naš grad”, pojasnio je Babaić.

Čestitao je akterima lokalnih izbora na “očuvanju transparentnog i fer izbornog procesa”.

“Čestitamo građanima na izraženoj suverenoj političkoj volji i poručujemo im da ćemo odgovorno obnašati poziciju u lokalnom parlamentu u čijem fokusu će biti bolji ekonomsko-socijalni standard svih stanovnika Berana. Osim toga čestitamo i svim ostalim akterima na očuvanju transparentnog i fer izbornog procesa i osiguranju izbornog integriteta”, zaključio je Babaić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Bruno
29.03.2022-13:54 13:54

A koja je to ideja, obraza ti.