Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Babaić: Iskoristimo priliku da promijenimo smjer kojim će se Berane kretati

On je istakao da su beranski izbori uvijek izazovni i vrlo zahtjevni

Predsjednik Opštinskog odbora Socijaldemokrata Berana i kandidat na odborničkoj listi Onur Babaić na završnoj konvenciji liste “Da, za Berane i Crnu Goru” kazao je da predstojeći izbori predstavljaju odgovornost, ali i priliku da se promijeni smjer kojim će se Berane kretati, a da je lista naše izborne koalicije sadržajno, suštinski i kadrovski, nadmoćna u odnosu na sve ostale opcije.

“U proteklom periodu, nešto kraćeg nego što je to uobičajeno, izbornog nadmetanja, imali smo priliku da razgovaramo sa našim sugrađanima, razmijenimo mišljenja da im predstavimo naš izborni program, kao i personalni sastav naše liste i da ih naravno uvjerimo u ispravnost naše politike”, rekao je Babaić.

On je istakao da su beranski izbori uvijek izazovni i vrlo zahtjevni.

“Upravo bi ta okolnost trebalo da nam posluži kao dodatan motiv, jer ostvariti dobar učinak na izborima u ovom gradu zaista bi značilo potvrdu superiornosti naših politika. Sa druge strane cijenim da dijelimo mišljenje da je stanje u Beranama u svim životno-važnim oblastima, takvo da se stiče utisak da nije potrebno biti posebno politički umješan pa ostvariti dobar rezultat”, kazao je Babaić.

Babaić je dodao da je bilo dovoljno vremena da sagleda ono što čini protivtežu našoj politici, kao i da očigledne nedostatnosti u vođenju grada ne treba posebno naglašavati, jer su one svima već poznate i veoma upečatljive.

“U tom smislu imamo i dodatnu odgovornost ali i jedinstvenu priliku da promijenimo smjer kojim će se kretati naša opština. Pa tako dolazimo do zaključka da bi svako drugo opredjeljenje, osim onoga u korist naše koalicije bilo ne samo nesmisleno, već i kontraproduktivno”, rekao je Babaić.

Babaić je izrazio uvjerenje da će politička platforma naše koalicije imati značajnu podršku koja će potvrditi stanovište da ćemo biti vrlo uticajan faktor na lokalnoj političkoj sceni, koji će imati važnu funkciju u predstojećoj normalizaciji opšte-društvenog života u Beranama.

“Stoga, na ovim izborima odabir je i više nego jednostavan. Zato u nedjelju imamo obavezu da dostojanstveno, odmjereno i odvažno, ali i jasno kažemo jedno zajedničko DA, za Berane i Crnu Goru!

Živjelo Berane i neka je vječna Crna Gora”, zaključio je Babaić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve