Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Asanović o formiranju Opštine Zeta: Matematički proračuni gradonačelnika Vukovića

''Jasno je nama u Demokratskom frontu da vi sve građane gledate kroz matematiku''

Ono što smo godinama tražili za naše građane a tiče se samostalnosti Zete, boljeg života i prosperiteta svih njenih građana, konačno dolazimo do toga da kroz matematičke proračune gradonačelnika Vukovića i puke izvršioce njegovih naređenja iz zetskog DPS -a, oni podnose inicijativu za tako nešto, navodi se u saopštenju predsjednika Opštinskog odbora Zeta Demokratske narodne partije, Mihaila Asanovića.

Kako je naveo, jasno je nama u Demokratskom frontu da vi sve građane gledate kroz matematiku, to ste radili i sa novcem Duška Kneževića, i ne iznenađuje nas vaša neprincipijelnost i bahatost da želite bezobrazno, netačno i neprincipijelno da objasnite građanima da se vi za to zalažete već duži period.

“Znaju građani Zete zašto vaš šef iz Pive to traži, on to traži da bi eliminisao glasove iz Zete za Podgoricu, jer je on svjestan za razliku od vas kakvu će katastrofu da doživi u Zeti, goru od one 2020-te godine. Zašto kad ste takve patriote ne pozovete Gospodina Vukovića, Stijepovića, Mugošu, da vrate desetine miliona koje su pripadale Gradskoj Opštini koje upravo njihovom voljom nisu utrošene već su vraćene glavnom gradu, a najbolje se to ogleda u infrastrukturi Zete gdje imamo čak i regionalne puteve koji izgledaju kao da su negdje u Kijevu, a ne u Zeti”, kazao je Asanović.

On je istakao kako njegova partija traži najmanje 10-tak godina, jer  im je bilo jasno od prvog dana da je to najbolje za sve građane.

Takođe dodaje da su na prošlim izborima izašli sa listom za samostalnu Zetu i vaši prvaci u Zeti su nam upućivali kritike, a za to vam možemo dostaviti i snimak sa javnog servisa jer vi izgleda da nemate dobro pamćenje.

“Gospodo iz DPS-a, pucate po svim šavovima, bježite od izbora, pravite razne mahinacije samo vama znane, ali znajte da od izbora ne možete pobječi nikako. Vi idete u prošlost, a onda ćemo da vidimo šta ste sve radili ovih deceniju, i više od toga. Sigurni budite, mi vam nećemo dozvoliti da se igrate kao sa sada već bivšim premijerom i ekspertima, već vam mi iz DF Zete obećavamo da ćete da letite iz tih fotelja, i vi i mnogi ispod vas jer ste samo slušali naređenja vaših nadređenih iz Glavnog grada i pravili kompromise i proračune koga ćete zaposliti par mjeseci pred izbore, ali neće ni vama, a ni njima to baš tako lako proći”, zaključio je Asanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve