Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

APSURD Dodik ignorisao sahranu Atanasija, a Krivokapić mu ljubi sanduk!

Treba podsjetiti da su pokojni Atansije i Vučić bili u izizetno lošim odnosima. Koliko su ti odnosi loši najbolje govori izjava srpskog vladike koji je za predsjednika Srbije rekao - "On je Cincar, zato su mu pare glavne, uz to je laprdalo i kukavica"

Smrt i sahrana popa SPC Atanasija pokazala je da u toj vjerskoj zajednici vlada prilična konfuzija i da veliki, ako ne i presudan uticaj na prilike u ovoj pseudovjerskoj organizaciji ima predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Na sahranu Atanasija koji je decenijama bio stub SPC u Bosni i Hercegovini nije se pojavio član Predsjedništva ispred srpskog naroda Milorad Dodik.

Dodik je samo uputio protokolarni telegram saučešća, a na sahranu poslao Željku Cvijanović, predsjednicu Republike Srpske. Na taj način, Dodik je poslao jasnu poruku o tome koliko na njega ima uticaj Aleksandar Vučić, jer je iznenada zaboravio svoj prisni odnos sa pokojnim vladikom koji je na ”crnoj listi” predsjednika Srbije. Sa druge strane, na sahrani se pojavio premijer Zdravko Krivokapić koji je osim toga što je opet javno prekršio sve epidemiloške mjere, pokazao snishodljivost prema tvrdokornom svetosavlju.

Treba podsjetiti da su pokojni Atanasije i Vučić bili u izuzetno lošim odnosima. Koliko su ti odnosi loši najbolje govori izjava srpskog vladike koji je za predsjednika Srbije rekao – “On je Cincar, zato su mu pare glavne, uz to je laprdalo i kukavica”. Pogledajte video:

Te riječi Vučić sigurno neće nikako oprostiti pa su vjerovatno njegove predane službe bezbjednosti sve dobro zabilježile ko je bio na sahrani Atanasija, ko je tamo govorio i šta je radio.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Rovca sa katunima
11.03.2021-08:00 08:00

Dr. Atanasije Jeftitić je bijo veliki čoek i u smislu obrazovanja i u smislu patriotizma i u smislu postenja.Cijenimo što je gospodin Krivokapic bijo na sarani.

tivatski10
11.03.2021-22:41 22:41

Rovca ti si velik kukuruzic

Djomaa
11.03.2021-08:55 08:55

@Rovca s katunima
Što bih ti reka, zini što više možeš dok ovi obavljaju nuždu nad Cg.

pero
11.03.2021-09:54 09:54

Ljubi sanduk ratnog zlocinca, primitivni i polusvijegt koga on predstavlja.