Utorak, 19 Marta, 2024
Rubrika:

Aprcović: Kotor i cijela Crna Gora prepoznali pozitivnost u listama DPS

Kako je rekao, lista “Za Kotor! Za Crnu Goru! DPS Milo Đukanović” sastavljena je od mladih, kvalitetnih, energičnih ljudi, koji predstavljaju temelj budućeg razvoja, ne samo Kotora, nego i Crne Gore

Kotor i cijela Crna Gora prepoznali su pozitivnost i energiju u listama DPS na lokalnom nivou i na državnom nivou i sve ono što će se desiti 30. avgusta će ići ka tome da će Crna Gora u skorijoj budućnosti biti punopravna članica Evropske unije, na čelu sa Demokratskom partijom socijalista, saopštio je danas nosilac liste “Za Kotor! Za Crnu Goru! DPS Milo Đukanović” Željko Aprcović.

Kako je rekao, lista “Za Kotor! Za Crnu Goru! DPS Milo Đukanović” sastavljena je od mladih, kvalitetnih, energičnih ljudi, koji predstavljaju temelj budućeg razvoja, ne samo Kotora, nego i Crne Gore.

On je naglasio da je program koji je ponudila DPS u Kotoru najbolji, a da DPS za njegovu realizaciju preporučuje sve ono što je urađeno u prethodnom periodu, sa ciljem da naš grad bude prepoznat i postavljen na pravo mjesto na turističkoj i kulturnoj mapi Evrope i svijeta.

“Moram da istaknem da je program potpuno realno koncipiran, da će se ostvariti i da za njega imamo realne izvore finansiranja. To nas preporučuje našim sugrađanima da zajednički 30. avgusta glasamo za broj 2, za listu “Za Kotor! Za Crnu Goru! DPS Milo Đukanović”, koja će dominantno činiti vlast na nivou grada Kotora”, kazao je Aprcović i poručio da Kotorani neće koalicije koje ne sarađuju sa državom Crnom Gorom.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve