Utorak, 19 Marta, 2024
Rubrika:

ANTIVAKSER Krivokapić jedini evropski premijer koji nije vakcinisan: U evropskim metropolama može samo da spava u šatoru, ako mu uopšte dozvole ulazak!

Prema pouzdanim informacijama, Krivokapić neće biti pozvan na određene međunarodne skupove koji su planirani u Briselu, Rimu i Parizu, ali i u još nekim državama, jer nije vakcinisan. U mnogim zemljama Zapadne Evrope uvedene su mnogo strožije mjere koje podrazumijevaju da čak ni u hotelima nije dozvoljeno da borave gosti koji nijesu vakcinisani.

Crna Gora od novembra prošle godine, odnosno od sahrane Amfilohija, potpuno je izgubila kontrolu nad pandemijom koronavirusa. U svijetu Crna Gora je druga po broju oboljelih, a peta po broju preminulih.

Vlada Zdravka Krivokapića koja je preuzela vlast u decembru tada je najavila novu strategiju u borbi protiv koronavirusa. Efekat te nove strategije je zabrinjavajuće velika smrtnost, broj oboljelih u stalnom rastu, a imunizacija ide sporo. Dakle, totalni debakl zdravstvenih vlasti koje personifikuje ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović.

Uz sve to, Vlada je donosila mjere koje osim što su konfuzne uzrokovale su i novi rast oboljelih zbog suviše liberalnog odnosa tokom ljeta, a potpuno je zakazala kontrola usvojenih mjera. Uz sve to Crna Gora je negativan primjer i po tome što ima premijera koji je, prema raspoloživim podacima, jedini visoki zvaničnik izvršne vlasti u Evropi  koji nije vakcinisan. To je pravo zastiđe.

Krivokapić je u startu kada vakcina nije ni bilo, govorio o potrebi da se građani vakcinišu. Na pitanja kada će se vakcinisati u svom stilu odgovarao je nebulozama da je “koronu preležao na nogama”, a kasnije tokom proljeća i ljeta govorio je da ima “antitijela”. Međutim, dolazi i jesen, a Krivokapića je opet “fenomen”. Njegova antitijela su očito “izdržljivija” od svih stanovnika na svijetu, a možda ima nešto i u onoj “kašičici” kojom se pričestio prošle godine što je šokiralo ukupno domaću i regionalnu javnost.

Međutim, antivakserski stavovi Krivokapića o kojima su se upoznati i brojne evropske diplomate, postaju sve veći problem.

Prema pouzdanim informacijama, Krivokapić neće biti pozvan na određene međunarodne skupove koji su planirani u Briselu, Rimu i Parizu, ali i u još nekim državama, jer nije vakcinisan. U mnogim zemljama Zapadne Evrope uvedene su mnogo strožije mjere koje podrazumijevaju da čak ni u hotelima nije dozvoljeno da borave gosti koji nijesu vakcinisani.

U dijelu država EU dozvoljen je ulazak uz određene testove, ali tada ako bi Krivokapić namjeravao da prenoći vjerovatno bi morao da spava u nekom šatoru, jer malo gdje bi mu nevakcinisanom dozvolili da boravi, pa čak ako je i premijer. To je potvrđeno i sada prilikom službeno-privatne posjete na hodočašću u Grčkoj, gdje je očito spavao u svom “okruženju” gdje i pripada u “vjerskom objektu”.

Bilo kako bilo, Krivokapić svojim antivakserskim stavovima samo dodatno urušava imidž cijele države koja je iz građanske i evropske prerasla u zemlju koja je sada bliža uređenju koje dominira u Iranu!

D.G.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
borko
21.09.2021-08:59 08:59

Na svim svjeckim forumima se izučava fenomen,, porast broja antitijela ničim izazvan” i nazire se rješenje mada još stidno dilema živi da li je uzrok tamjan, brlja ili kašičica.

Baba
21.09.2021-11:53 11:53

Nema ni šator.On je pohaban i uklet- njime su pokrivali onoga jada od helikoptera do Manastira.

Zunzalj
21.09.2021-16:47 16:47

Xaxaxa…pa zar mislite da mu gospodja JBB nece izdati vacinalni list!?
Naravno da je vakcinisan!

džudović
21.09.2021-17:18 17:18

Kako je samo zinuo? Vidi se da je gladnov vazda bio i ostao.

Tihana
21.09.2021-18:21 18:21

Kako bar ne zakuči koronu?