Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Skandal prilikom izbora Petkovića za predsjednika SO Tivat: Himna nije intonirana da bi se izbjegle tenzije

Današnje zasjedanje tivatskog parlamenta obilježio je skandal, jer je sjednica počela bez intoniranja crnogorske himne uz krajnje bizarno objašnjenje. Na sjednici je rečeno da je takva odluka donijeta kako bi se izbjegle tenzije, jer su predstavnici koalicije “Narod pobjeđuje” negodovali zbog himne

Predsjednik Bokeškog foruma Andrija Petković, izabran je za predsjednika Skupštine opštine Tivat na današnjoj konstitutivnoj sjednici lokalnog Parlamenta.

Petković

Za njegov izbor glasalo je 17 odbornika Bokeškog foruma, liste Narod pobjeđuje, Goran Božović Časno i odgovorno za bolji Tivat i SDP.

Kako navodi Radio Tivat, 12 odbornika DPS i SD su bili protiv, a dva odbornika HGI su bila uzdržana.

Današnje zasjedanje tivatskog parlamenta obilježio je skandal, jer je sjednica počela bez intoniranja crnogorske himne uz krajnje bizarno objašnjenje. Na sjednici je rečeno da je takva odluka donijeta kako bi se izbjegle tenzije, jer su predstavnici koalicije “Narod pobjeđuje” negodovali zbog himne.

Nosilac liste pomenute kolacije bio je Željko Komnenović. Pored Komnenovića, listu čine i doskorašnji predsjednici Opštinskog Odbora Nove srpske demokratije, Demokrata i Demokratske srspke stranke DSS, koji su podnijeli ostavke na te funkcije – Savo KlakorVladimir Arsić i Dejan Risančić, iz Arsenal za Tivat Budimir Cupara i Tivatska Akcija Mirko Kovačević i Miomir Abović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Rovca sa rovačkim katunima
28.09.2020-19:05 19:05

Vrlo pametno!