Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Anđušić: Podatak da je crnogorska ekonomija najmanje slobodna na Zapadnom Balkanu – rezultat rada Krivokapićeve vlade

,,Iako će učinci ministara Spajića i Milatovića, zajedno sa kompletnom smijenjenom vladom ostati ružna prošlost u istoriji naše države, teške posljedice njihovih populističkih i neodgovornih postupaka nažalost ostaju''

Objavljeni podatak da je crnogorska ekonomija najmanje slobodna na Zapadnom Balkanu još jedno je faktičko stanje i realna slika učinka Krivokapićeve vlade, ocijenio je Mihailo Anđušić, član Izvršnog odbora DPS Crne Gore.

“Ne čudi što se ovim povodom, ekspertski dvojac Spajić – Milatović nije oglasio, i spinovnim tvitovima i štelovanim grafikonima, pokušao da se pohvali učincima svog rada koji su doveli do ovih poražavajućih rezultata. I posljednjem građaninu naše države kojeg su opsenom i demagogijom, pokušali da dovedu u zabludu, jasno je da je manipulacijama i populističkim frazama ovog ekspertskog dvojca došao kraj jer je Crna Gora dovedena do totalnog ekonomskog posrnuća”, kazao je Anđušić.

Kako je dodao, iako će učinci ministara Spajića i Milatovića, zajedno sa kompletnom smijenjenom vladom ostati ružna prošlost u istoriji naše države, teške posljedice njihovih populističkih i neodgovornih postupaka nažalost ostaju.

“Za saniranje štete nanijete našoj ekonomiji, će biti potrebno vrijeme koje smo ovih godinu i po dana protraćili i izgubili”, zaključio je Anđušić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve