Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Anđušić: Nema kraja čudima u neobičnom resoru ministarke Bratić

Nema kraja čudima u neobičnom resoru ministarke prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesne Bratić, poručio je na Twitter-u član Izvršnog odbora DPS-a Mihailo Anđušić, nakon informacije da je u toku postupak za razrješenje direktora Direktorata za tercijalno obrazovanje Danila Alagića

Nema kraja čudima u neobičnom resoru ministarke prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesne Bratić, poručio je na Twitter-u član Izvršnog odbora DPS-a Mihailo Anđušić, nakon informacije da je u toku postupak za razrješenje direktora Direktorata za tercijalno obrazovanje Danila Alagića, dok je radni angažman prestao Martinu Ćalasanu, koji je bio angažovan po ekspertsko-konsultantskom ugovoru.

“Danas su iz Ministarstva bili prinuđeni da potvrde, najblaže rečeno, čudne okolnosti, vezane za smjene i ostavke prvih saradnika ministarke (direktori direktorata, državni sekretari…), nakon svega par mjeseci. Radi se, čuli smo, o Danilu Alagiću i Martinu Ćalasanu”, naveo je Anđušić.

Međutim, dodaje u objavi, iz Ministarstva su svjesno prećutali novu ostavku/smjenu u najavi, ni manje ni više nego Državnog sekretara, Miroslava Anđelića.

On, kako dodaje Anđušić, već duže vrijeme, usljed neobične situacije, ne izvršava radne obaveze ili je pak na bolovanju, dok se sve ne ozvaniči.

“Da li je u pitanju nezadovoljstvo ministarke radom najbližih saradnika, koje je sama predložila ili pak izostanak podrške saradnika u procesu revanšizma prema časnim kolegama, ostaje da vidimo…”, napisao je on na Twitter-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve