Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Anđušić: Kakva Vlada – takav i odnos prema poljoprivrednicima

Umjesto agrobudžeta i drugih vidova podrške poljoprivrednicima, ministar sa saradnicima obilazi ekstremističke grupe po Crnoj Gori i promoviše njihove odjevne artikle, rekao je Anđušić

Među svim problemima koje je izazvala aktuelna Vlada, za jedan koji naročito i direktno pogađa veliki broj građana odgovoran je ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandar Stijović. Valjda se ugledajući na predsjednika Vlade i kolege iz drugih resora, proteklih sedmica i on je nastojao da se ne bavi svojim poslom, saopštio je Mihailo Anđušić, član Izvršnog odbora DPS Crne Gore.

“Od poljoprivrednika do stočara, sezona je za sve uveliko počela. Samo nije, prvi put u istoriji, za Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede. Umjesto agrobudžeta i drugih vidova podrške, crnogorski poljoprivrednici od resornog su ministra dobili cinizam i galamu iz skupštinskih klupa”, kazao je Anđušić.

Znajući, kako dodaje, koliko za znatan dio poljoprivrednih proizvođača znači podrška države, krajnje su, kaže Anđušić, zabrinuti njihovim zanemarivanjem i potpuno pasivnim odnosom Vlade.

“Umjesto toga, ministar sa saradnicima obilazi ekstremističke grupe po Crnoj Gori i promoviše njihove odjevne artikle, što nas – nakon svega što je ova Vlada priređivala građanima – i ne čudi.

Kakva Vlada – takav i odnos prema poljoprivrednicima, čija djelatnost nije spremna da čeka na usvajanje sad već legendarnih budžetskih dokumenata, bez kojih će Crna Gora, kako je krenulo, dočekati i kalendarsku polovinu godine”, zaključuje Anđušić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve