Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Anđušić: Još jedan ćorak u spinovanju MANS-a i Vanje u liku Krivokapića i Abazovića

Namjera je, kaže Anđušić, da bude napravljena orkestrirana predstava za javnost kako bi Građanskom pokretu URA, kako naglašava, bio obezbijeđen alibi za ulazak u Vladu sa Demokratskim frontom

Manipulisanje i skretanje sa suštinskih političkih problema ovaj put je dovelo do novog pokušaja reciklaže starih ostrašćenih, očajničkih pokušaja MANS-a i njihovih pomagača u namjeri da diskredituju predsjednika Đukanovića po svaku cijenu, ocjenjuje Mihailo Anđušić, član Izvršnog odbora DPS Crne Gore.

“Navodima koji su sinoć saopšteni iz kabineta Predsjednika nema se šta dodati, a činjenica da su oni ranije predočeni i NVO ekspozituri aktuelne vlasti, koja ih je predstavila kao rezultat “svog istraživanja” sasvim dovoljno govori o njihovim namjerama”, ističe on.

Namjera je, kaže Anđušić, da bude napravljena orkestrirana predstava za javnost kako bi Građanskom pokretu URA, kako naglašava, bio obezbijeđen alibi za ulazak u Vladu sa Demokratskim frontom.

“Jer, takvu tanku većinu na okupu drži isključivo mržnja prema Predsjedniku i DPS – na koju i ovoga puta igraju. Ipak, još jednom su se spotakli i pali. Samo su objelodanili da Predsjednik, ni u vrijeme kada nije bio ni na jednoj državnoj funkciji, nije imao nikakvih finansijskih transakcija koje bi da mu imputiraju u “svojim otkrićima””, rekao je član Izvršnog odbora DPS-a.

Anđušić ističe da se ime predsjednika Crne Gore ne pominje u renomiranim zapadnim medijima.

“Šta tek reći o prećutkivanju činjenice da se ime predsjednika Đukanovića ne pominje ovim povodom u renoniranim zapadnim medijima. Sve u svemu, u spinovanju nije pomogla MANS-u ni Vanjina posluga u liku Krivokapića i Abazovića. Još jedan ćorak koji će brzo prekriti zaborav”, zaključuje Anđušić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve