Ponedjeljak, 27 Marta, 2023
Rubrika:

Anđušić: Damjanoviću se svidjelo da zloupotrebljava funkciju, htio bi kao i Abazović da vlada u neograničenom trajanju

Ovakav stav, poručuje on, ne dolazi iz želje da se dalje doprinosi razvoju i napretku Crne Gore, jer dosadašnji učinak ove vlade potvrđuje užasne rezultate, već on proizilazi iz nesuvisle gladi da se zloupotrebom funkcija vlada protivno interesima Crne Gore

Nasuprot volji građana Crne Gore koji nedvosmisleno ne podržavaju vladu kojoj je u parlamentu izglasano nepovjerenje, nasuprot svim preporukama od strane naših međunarodnih partnera da je neophodno da se nakon što dođe do funkcionalnog Ustavnog suda, što hitnije održe vanredni parlamentarni izbori, dijametralno drugačija izjava dolazi od strane odlazećeg ministra finansija Aleksandra Damjanovića, kazao je poslanik DPS-a Mihailo Anđušić.

“Naime, on se zalaže da ova vlada u tehničkom mandatu nastavi sa svojim devastirajućim radom sve do roka za redovno održavanje parlamentarnih izbora, tj. do sredine 2024. godine”, navodi Anđušić.

Ovakav stav, poručuje on, ne dolazi iz želje da se dalje doprinosi razvoju i napretku Crne Gore, jer dosadašnji učinak ove vlade potvrđuje užasne rezultate, već on proizilazi iz nesuvisle gladi da se zloupotrebom funkcija vlada protivno interesima Crne Gore.

Prema tome, kako Aleksandru Damjanoviću tako i svim ostalim njegovim kolegama uzurpatorima vlasti poručujemo da htjeli oni to ili ne, od volje birača pobjeći ne mogu. Upravo glas građana na predstojećim predsjedničkim izborima, na kojima će pobijediti kandidat DPS-a, biće potvrda i svojevrsan iskaz građana da je došlo vrijeme da se zaustavi urušavanje naše države i započne njen povratak na evropski put”, zaključio je Anđušić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
04.02.2023-17:35 17:35

Gospodin Anđušić iz DPS kaže da će na predstojećim predsjedničkim izborima pobijediti kandidat DPS-a. Gospodin Milo Đukanović je na izborima 30 avgusta 2020 održao niz euforičnih pobjedničkih skupova na kojima je decidno najvljivao pobjedu. Ljosnu je ka daska , . DPS jetada uvukao Crnu Goru u, kako se pokazalo, nepovratni retrogradni proces. .Potom je DPS u koaliciji sa svim suverinističkim snagama najavljivao gromoglasno ubjedljivu pobjedu u Podgoricu, a tresnu je još strahovitije. Prije toga SDP je na Cetinju preliblala DPS, pa se udružila sa najretrogradnijim snagama politike da unaprijedi život građana Cetinja na najgori mogući nivo. DPS svuda dobija najveći… Pročitaj više »