Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Anđelić: Moj budući radni angažman u Ministarstvu će zavisiti prije svega od mog zdravstvenog stanja

Na kraju, izražavam žaljenje što zbog privremene spriječenosti za rad nisam u mogućnosti da, u punom kapacitetu, pomognem u radu Ministarstva u izvršavanju brojnih obaveza sa kojima se susreću ministarka Bratić i samo Ministarstvo, naveo je Anđelić u reagovanju

Povodom pominjanja mog imena u negativnom kontekstu, a sa jasnom namjerom da se nanese šteta Ministarstvu prosvjete, nauke, kulture i sporta, ministarki Vesni Bratić i meni lično, želim da demantujem navode iz nepotpisanog saopštenja Demokratske partije socijalista i ukažem da je nepristojno zloupotrebljavati bilo čije, u ovom slučaju moje, zdravstveno stanje u političke svrhe, saopštio je državni sekretar u Ministarstvu prosvjete, nauke, kulture i sporta Miroslav Anđelić.

“Radi objektivnog informisanja javnosti želim da iskažem da će moj budući radni angažman u Ministarstvu zavisiti prije svega od mog zdravstvenog stanja kao i od ocjene moga rada od strane ministarke Bratić, na čiji predlog sam imenovan na poziciju državnog sekretara.

Na kraju, izražavam žaljenje što zbog privremene spriječenosti za rad nisam u mogućnosti da, u punom kapacitetu, pomognem u radu Ministarstva u izvršavanju brojnih obaveza sa kojima se susreću ministarka Bratić i samo Ministarstvo, naveo je Anđelić u reagovanju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Marko
07.06.2021-19:31 19:31

Ozdravice,taman na vrijeme za neko drugo manastirstvo. Demokravata je to. Rekli mu , aj ti malo na boljovanje. Đe sad da nađe da izlazis s jasnim stavovima.

džudović
07.06.2021-19:53 19:53

Anđelićev radni angažman zavisiće od njegovog zdravstvenog stanja a bogami i od mentalnog zdravlja Bratićke. Kod nje to neće proći ako se ne bude liječila.