Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Ambasador Palestine Spajiću: Da li ste znali da su izraelske snage izvršile napad upravo na mjestu gdje Vi sada stojite?

Nakon što je mnistar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić kazao da je tokom posjete Izraelu primio blagoslov za čitav narod i državu Crnu Goru, jerusalimskog Patrijarha Teofila III, oglasio se ambasador Palestine u Crnoj Gori Rabi Alhantuli, koji je kritikovao taj susret

Nakon što je mnistar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić kazao da je tokom posjete Izraelu primio blagoslov za čitav narod i državu Crnu Goru, jerusalimskog Patrijarha Teofila III, oglasio se ambasador Palestine u Crnoj Gori Rabi Alhantuli, koji je kritikovao taj susret.

“Gospodine ministre, da li ste znali da su izraelske okupacione snage izvršile napad na hrišćane dok su obilježavali Veliku subotu, dan prije Vaskrsa, u okupiranom Starom Gradu Jerusalima, upravo na mjestu gdje vi sada stojite? Gospodine ministre, da li ste znali da su Palestinci (hrišćani i muslimani) u Jerusalimu u ovom trenutku predmet etničkog čišćenja od srane izraelske vlade?”, pitao je Alhantuli na Twitter-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve