Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Aleksandar Dabović novi predsjednik Opštine Ulcinj

Istakao je da mu je namjera da njegov rad oblikuju njegova struka, moral i sportski duh

Diplomirani inženjer arhitekture i nekadašnji glavni gradski arhitekta Aleksandar Dabović na današnjoj sjednici ulcinjske skupštine izabran je za predsjednika te opštine.

Istakao je da mu je namjera da njegov rad oblikuju njegova struka, moral i sportski duh.

“Ne želim pred vama ovdje da obećavam nedostižno i nerealno, već hoću da budete uvjereni da ću učiniti sve od sebe da uradim nekoliko pokretačkih i temeljnih stvari za dobrobit Ulcinja i za napredak zajednice u kojoj živimo“, kazao je Dabović.

Prema njegovim riječima, svjedoci smo da su Ulcinj i Crna Gora u veoma teškoj zdravstvenoj situaciji, a kovid vremenima se moramo prilagođavati, biti odgovorni, paziti sebe i druge.

“Jedino zajednički i disciplinovano možemo da pobijedimo pandemiju. Zdravlje nema cijenu, vidjeli smo i sami. Danas je 17. mart, a mi smo na pragu ljetnje turističke sezone. Dajmo svoj maksimum da naš Ulcinj resetujemo, uzdignemo i vratimo mu sjaj“, poručio je novi predsjednik Opštine.

Dabović je na toj funkciji zamijenio Ljora Nrekića, koji je sa 67 godina stekao zakonski uslov da se penzioniše.

Nrekić je čestitao Daboviću i nedavno izabranom predsjedniku Skupštine Opštine Hadžiju Sulejmaniju.

“Znam da mnoge stvari nisu urađene onako kako bismo željeli, ali u trenucima u kojima se nalazimo, kažem da je najvažnije zaustaviti pandemiju, kako bismo imali koliko-toliko uspješnu sezonu i pomogli građanima i Opštini. Često sam izlazio sa ove govornice da odam počast našim građanima koji su stradali od virusa. Ova lista je dugačka, za mali grad kao što je Ulcinj”, zaključio je Nrekić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve