Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Albanska lista podržala potpisivanje peticije za smjenu Leposavića

Albanska lista priključila se danas podršci potpisivanju građanske peticije za smjenu ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića

Albanska lista, čiji su konstituenti Albanska alternativa, Nova demokratska snaga Forca, Demokratski savez Albanaca, Građanski pokret Perspektiva i Unija Tuzi, priključila se danas podršci potpisivanju građanske peticije za smjenu ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića.

“Oni su istakli da o Leposavićevoj smjeni tek treba da se izjasni parlament i da je nužno da uoči toga građani u što većoj mjeri pokažu šta zaista misle o negiranju genocida u Srebrenici, koje predstavlja atak na građansku ideju u Crnoj Gori”, navodi se u zajedničkom saopštenju opozicionih partija i građanskog pokreta “21.maj”.

Ranije danas, građansku peticiju, koja se nalazi na adresi gradjanskapeticija.me, podržali su Demokratska partija socijalista, Socijaldemokrate, Bošnjačka stranka, Socijaldemokratska partija, članice Albanske koalicije Jednoglasno (Demokratska partija, Demokratska unija Albanaca, Demokratski savez), Liberalna partija i Građanska inicijativa “21. maj”.

“Podsjećamo da je građansku peticiju podržalo 13 političkih partija i jedan građanski pokret 21. maj”, dodaju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
ENISA
05.04.2021-18:34 18:34

Poruka Leposavica -BECICA Samo da znate Gradjani CG dosad smo nabijali na njusku Crnogorsku masku a od danas CETNICKU to je bila maska i reklama za gradjane i nikad vise nista priznat Crnogorsko !