Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Albanska alternativa Tuzi: Ivezaj svoje neznanje pokazuje i na javnoj sceni

Prema njegovim riječima razumiju da superiornost koje ima Đeljošaj “u odnosu sa Vama i rezultati u radu i ogromnu podršku građana koju ima ali i ostalih partija sa kojima vrši vlast, kod vas izaziva određenu traumu koja se ogleda za posljedicu da ste počeli i da ga sanjate”

Odbornik Albanske alternative Fatmir Bećiraj u  Opštine Tuzi kaže da odbornik opozicionog DPS-a Simon Ivezaj, svoje neznanje pokazuje i na javnoj sceni.

Tuzi

“Kao odbornik bi trebao da zna, da ove odluke o kojima iznosi politički stav, donosi Skupština opštine Tuzi, dakle i on sam kao odbornik. Treba da zna, da mjesto na kojem se o ovome raspravlja je takođe Skupština opštine, a kada se o ovome raspravljalo, pobjegli ste sa sjednice. Na vašu žalost, a sreću Malesije, naš predsjednik Đeljošaj, na nekoliko izbora u nizu vas je dotukao da ste pobjegli u mišiju rupu, pa vam se priviđa svugdje, u odlukama koje imaju njegovu nadležnost ali vidljivo i o odlukama koje vi donosite”, istakao je Bećiraj.

Prema njegovim riječima razumiju da superiornost koje ima Đeljošaj “u odnosu sa Vama i rezultati u radu i ogromnu podršku građana koju ima ali i ostalih partija sa kojima vrši vlast, kod vas izaziva određenu traumu koja se ogleda za posljedicu da ste počeli i da ga sanjate”.

“Najbolje za vas i našu opštinu je da dođete na sjednice opštine, počnete da naučite koje su nadležnosti vaše i predsjednika opštine. Na kraju, mi znamo da ste vi samo figura stare garde sa kojima se rukovodi, pokazali ste i kada ste aplaudirali Glavnom gradu u neljudskom ponašanju prema našoj i vašoj opštini, ali na sreću Malesije vi ste u Malesiju politička manjina i to svakim danom sve više i više”, zaključio je Bećiraj.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve