Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Ako Vlada ovako nastavi SNP povlači radikalan potez

Ono što je Joković jasno kazao u izjavi za CdM je sljedeće: ''Ako SNP ne treba ovoj Vladi, onda ni ova Vlada ne treba SNP-u''

Ako Vlada Crne Gore ne promijeni odnos prema Socijalističkoj narodnoj partiji, bićemo prinuđeni da povučemo radikalan potez, kazao je za CdM lider te partije Vladimir Joković.

Iako Joković nije želio baš eksplicitno da kaže, jasno je naslutiti da to znači da bi SNP mogao da otkaže podršku Vladi Zdravka Krivokapića.

Ono što je Joković jasno kazao u izjavi za CdM je sljedeće: “Ako SNP ne treba ovoj Vladi, onda ni ova Vlada ne treba SNP-u”.

U SNP-u, prema saznanjima CdM-a, politički ključa jer su nezadovoljni odnosom Vlade prema toj partiji. Ima i onih koji su željeli da se povjerenje ovoj Vladi otkaže odmah.

I sam Joković potvrđuje da vlada ogromna nervoza u partiji.

Poručuje da je smjena v.d. direktora Uprave prihoda i carina nepotreban potez koji su o tome odlučivali, a hvalili su rad Aleksandra Damjanovića.

“Ogromna je nervoza u partiji zbog odnosa Vlade prema nama. Ako to ne isprave povući ćemo radikalne poteze. Čekamo da vidimo šta će se desiti sa rekonstrukcijom Vlade, nakon čega ćemo sve znati precizno i kakvu su našu dalji koraci”, kazao je Joković za CdM.

U partiji Vladimira Jokovića vlada nezadovoljstvo još od smjene Vasilija Laloševića sa mjesta v.d. direktora Uprave za sport i mlade.

Joković je već tada iskazao nezadovoljstvo učinjenim i poručio da ministarka Vesna Bratić više nema podršku SNP-a.

“Odbacujemo sve podle napade na SNP i Laloševića. Ako je napravio prekršaj neka odgovara… Ovo je prvi put u 24 godine napad na nekoga i SNP da je nečasno radio”, rekao je nakon smjene Laloševića Joković.

On je već tada Krivokapiću je poručio da su “svi Vasko Lalošević” i da ne dozvoljavaju da se kalja ime SNP-a.

IzvorCdM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tito
22.10.2021-16:12 16:12

Samo nam ti nemoj solit pamet -sreceti aj u penziju i pusti ribe da plivaju dosadio si i ulicama vise a ne nama! !!