Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Ahmetović: Abazović i Radulović dolaze 11. jula u Srebrenicu

Ovu informaciju potvrdio je Sadik Ahmetović, nekadašnji ministar sigurnosti BiH i aktuelni član Koalicije Moja adresa je Srebrenica

Potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović i ministar vanjskih poslova Đorđe Radulović prisustvovaće komemoraciji žrtvama genocida 11. jula u Srebrenici.

Ovu informaciju za N1 potvrdio je Sadik Ahmetović, nekadašnji ministar sigurnosti BiH i aktuelni član Koalicije Moja adresa je Srebrenica.

“Iz organizacionog odbora su mi potvrdili da će doći crnogorska delegacija. Ne znamo da li će još neko pored njih dolaziti jer je još poprilično rano, jer kada neko dolazi od vlisokih delegacija oni to saopšte zadnju sedmicu”, naveo je Sadiković.

Skupština Crne Gore nedavno je usvojila Rezoluciju o genocidu u Srebrenici, što je naišlo na burne reakcije u Beogradu, kao i među crnogorskim prosrpski orijentisanim političarima.

Nedavno je i sam Dritan Abazović kazao kako Rezolucija u Srebrenici neće ugroziti koalicione odnose jer je njihov stav o Srebrenici jasan i precizan.

Podsjećamo, zbog negiranja genocida u Srebrenici nedavno smijenjen ministar pravde u vladi Crne Gore Vladimir Leposavić.

IzvorN1

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Krsto
23.06.2021-16:10 16:10

Ne bi me iznenadilo da Dritan Bazdovic u Srebrenici organizuje napad-sam na sebe kao sto je to uradio Aleksandar Vucic uz pomoc njegovih policajaca u civilu..Dritanu sad treba popularnost..Jer ga niko nece osim Srbijanaca koji ga placaju..On ce sad po malo biti Crnogorac i Bosnjak a pokusace i da glumi zrtvu…Vucic i SPC nisu uspjeli da natjeraju Krivokapica da izda Crnu Goru-barem ne do kraja..Bocoljub bas nije toliki izdajnik..Zato sad zele da postave Dritana na njegovo mjesto…Dritana nije briga za Crnogorce ni za Albance..Abazovici nisu ni jedno ni drugo…Dritan radi za Srbiju jer ga ona placa.Bas kao sto je i… Pročitaj više »