Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Agović: Bićemo nova vlast u Petnjici, perspektiva opštine u otvaranju novih radnih mjesta

Bošnjačka stranka će sigurno biti nova vlast u Petnjici. Otvorićemo nova radna mjesta u realnom sektoru i uspostaviti bolju saradnju sa dijasporom -poručio je kandidat za odbornika Bošnjačke stranke u Petnjici Rifat Agović

Bošnjačka stranka će sigurno biti nova vlast u Petnjici. Otvorićemo nova radna mjesta u realnom sektoru i uspostaviti bolju saradnju sa dijasporom -poručio je kandidat za odbornika Bošnjačke stranke u Petnjici Rifat Agović.

– Zalagaćemo se za veće subvencije u poljoprovredi, za snažniju ekonomiju i razvoj turizma. Glas za Bošnjačku stranku je glas za ispravnu politiku koju želimo realizovati u Petnjici – kazao je Agović.

On je poručio da je snaga omladine ta koja je vodila društvo u svim vremenima.

– Zato glasajte ispravno, da omladina ostane, da Petnjicu vode mladi, obrazovani i sposobni ljudi – rekao je Agović.

Uz podsjećanje da je Petnjica status opštine vratila prije osam godina, Agović ocjenjuje da je do sada utrošeno više od 13 miliona eura iz budžeta opštine, kao i više od 20 miliona iz budžeta države.

– Uz to, važno je spomenuti i više od dva miliona novca naše dijaspore. Ipak, i danas poslije osam godina, građanima su ostali isti problem kao i tada – iseljavanje, nezaposlenost i loša infrastruktura. Bošnjačka stranka će se kao stožer nove vlasti ozbiljno posvetiti svim ovim izazovima – istakao je Agović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve