Ponedjeljak, 28 Novembra, 2022
Rubrika:

AFERA ”KRMEKRAD” Kako je prasica poštara Jova postala sredstvo političke korupcije

Kako saznaje portal Aktuelno iz izvora bliskih uzgajivačima svinja iz okoline Nikšića, prase koje je Milošević uzeo od poštara Željka Jovovića zvanog Jovo, a koje nikad nije platio, nije bilo obično malo prase, već svinja od skoro 230 kilograma!

Afera ”Krmekrad” čiji je glavni akter državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Rade Milošević nikako da se stiša!

Incident koji je u početku djelovao kao bezobzirna bahatost javnog funkcionera, koji je ispoljavajući  čistu glupost i bezobzirnost pokušao da se ”opere” za kršenje mjera donijetih u cilju suzbijanja epidemije koronavirusa, prerastao je u pravi skandal.

Milošević, u javnosti već prozvan ”Krmekrad”, svojim gafom na nikšićkom trgu zabilježenom na video snimku, nasmijao je i u isto vrijeme izazvao bijes kod crnogorske javnosti.

”Krmekradov” ispad pokušao je da zataška režimski tabloid Vijesti, što je razumljivo s obzirom da su suvlasnici ovog medija Miodrag Miško Perović i Željko Ivanović – ”Govedo” nalogodavci stranke kojoj pripada Milošević.

Međutim, iz dana u dan isplivavaju novi detalji ove afere, a saznanja do kojih je došao portal Aktuelno šokiraće mnoge građane Crne Gore!

Poštar Jovo žrtva bahatog funkcionera nove vlasti: Otuđena krmača postala sredstvo političke korupcije

Kako saznaje portal Aktuelno iz izvora bliskih uzgajivačima svinja iz okoline Nikšića, prase koje je Milošević uzeo od poštara Željka Jovovića zvanog Jovo, a koje nikad nije platio, nije bilo obično malo prase, već svinja od skoro 230 kilograma!

Iz izvora bliskih sušarima mesa iz okoline Banjana saznajemo da je svinju koju je otuđio, Milošević pretvorio u 140 kilograma pršute, kobasica, pečenice i drugog delikatesnog sušenog mesa.

Ako mislite da je tu kraj afere u kojoj je do njuške umješan državni sekretar ”Krmekrad” prevarili ste se! Na osnovu izvora iz vrha neočetničke političke formacije URA, došli smo do osnovane sumnje da su suhomesnati proizvodi koje je Milošević stekao klasičnom prevarom, korišćeni za kupovinu glasova u Dragovoj luci, Banjanima, Šišoviku i okolnim selima! Klasični skandal!

Podsjetimo, više građana i čitalaca portala Aktuelno dostavilo je u srijedu fotografiju crnog terenskog vozila koje koristi državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Rade Milošević uz optužbe da je kršio propisane epidemiološke mjere.

Na fotografiji se vidi džip parkiran ispred lokala ”Piazza” u Nikšiću. Nakon što je poricao da je boravio u tom kafiću Milošević je ponovo viđen kako izlazi iz tog objekta i šeta centrom Nikšića u 20:55. Građani su ga snimili kako bježi ka svom automobilu da ne bi bio uhvaćen u kršenju mjera za spriječavanje širenja koronavirusa.

I dok se ubrzano kretao prema svom službenom vozilu jedan od građana mu je postavio pitanje: ”Miloševiću može li jedno pitanje? Daj vidi sa Slobom da se Joletu poštaru plati krme od prošle godine, nema smisla…nema ljeba da jede”. Nakon toga u javnsoti je ekslodirala afera ”Krme”, kasnije prekrštena u ”Krmekrad” koju je režimski tabloid Vijesti nevješto pokušao da zataška.

Kolike su razmjere ovog neslućenog skandala možda nećemo saznati nikad s obzirom da je Milošević funkcioner URA-e, partije čiji funkcioneri imaju tendenciju da zataškavaju krupne korupcionaške afere, posebno one koje su vezane za navodni mito od 21 milion eura.

U.P.A.

Najnovije

Pobjede Milenijuma i SC Derbija, u utorak i srijedu preostala tri meča 6. kola

Košarkaši Milenijuma Kodio pobijedili su u šestom kolu I A MCKL. Milenijum je slavio u Herceg Novom protiv Primorja 1945 80:69. Sjajan meč odigrao je Luka...

HRA: Izbor sudija Ustavnog suda dokaz legitimiteta države

Akcija za ljudska prava (HRA) poziva poslanice i poslanike da bez odlaganja izaberu sudije Ustavnog suda, poručuju iz te NVO. Crna Gora, kako su naveli,...

Na zahtjev Mandića i Kneževića odloženo suđenje za pokušaj državnog udara

Suđenje za pokušaj terorizma na dan parlamentarnih izbora 2016. godine danas je u podgoričkom Višem sudu odloženo za 29. novembar zbog današnjih parlamentarnih obaveza...

Stojanović: Nema bojazni da će Alimentacioni fond zaživjeti na pravi način

Državni sekretar Ministarstva rada i socijalnog staranja Darko Stojanović kazao je da će taj Vladin resor uraditi sve da se otklone prepreke i nedoumice...

DOVELI NAJSTARIJI CRNOGORSKI MEDIJ DO DNA:  Rasovska spletkaroška klika pretvorila Pobjedu u batinu za...

Iz opšte kulture je poznato da postoje razni insekti kao što su recimo bubašvabe, ali i glodari kao na primjer krtice, ili prikladnije za...

Najčitanije

Povezano

SD: I Abazović da podnese ostavku, Vlada i partija mu se ruše kao kula od karata

Nakon što je, poslije mnogo pretrpljenih i prećutanih političkih poniženja, ministarki evropskih poslova i potpredsjednici Vlade, istovremeno potpredsjednici URA-e, konačno prekipilo i podnijela je...

Nikolić: Ostavka Marović jedini ispravan potez

Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Andrija Nikolić okarakterisao je podnošenje ostavke na više funkcija ministarske evropskih poslova i jedne od potpredsjednica Vlade u tehničkom...

Zirojević pita GP URA: Đe vam je 200 kg droge i čije je ovih 1200kg?

Uz rizik da, nazdravlje meni, zvučim kao odlazeći premijer, računajte da sam na početku ovog tvita zavikao – ĐE JE DROGA, saopštio je portparola...

Muratović: URA da ne manipuliše, nego da rješava krizu koju je po komandi DF-a izazvala

Umjesto što pokušava da manipuliše izjavom predsjednice Venecijanske komisije i da je interpretira u skladu sa svojim potrebama, URA bi trebalo da se mane...

Komentari

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
AFERA “PRASE” Kako je prasica poštara Jova postala sredstvo političke korupcije – Crna Gora Today
13.03.2021-08:01 08:01

[…] Izvor: Aktuelno […]

IVAN
13.03.2021-09:45 09:45

”Miloševiću može li jedno pitanje? Daj vidi sa Slobom da se Joletu poštaru plati krme od prošle godine, nema smisla…nema ljeba da jede”. Nakon toga u javnsoti je ekslodirala afera ”Krme”, Ovom Gradjani ne smiju nista vjerovat sklon podvalama i kradji!!

gagi
13.03.2021-16:06 16:06

I ta svinja/prase je GOSPODIN za Rada Milosevica,jer je Rade lupez dvotockasa na pedale,lap-tovova,a vele Niksicani nije bilo kokosarnika koji rade “nije posjetio”,nema sto “pravi predstavnik”velikosrpskog izdajnickog pokreta URA,u svakom slucaju VOLI Rade korito.

Radenko
13.03.2021-18:51 18:51

Jedna ispravka, nije zeljku ivanovicu nadimak govedo no goveče.