Predsjednik OO Socijaldemokrata Tuzi, Samir Adžović, apelovao je na građane Tuzi da ostanu u svojim kućama.

foto SD

“U ovom teškom trenutku za našu opštinu, nakon saznanja da smo najgore pogođeni virusom Covid-19 koji sije strah i trepet čitavim svijetom, a koji nažalost nije zaobišao ni naš kraj, apelujem i molim sve vas da ostanete u svojim domovima i da se svi zajedno odgovorno ophodimo prema mjerama koje je donijela Vlada Crne Gore i Nacionalno koordinaciono tijelo za borbu protiv zaraznih bolesti”, poručio je Adžović.

Napomenuo je da kako je veoma važno da se u ovom trenutku naoružaju strpljenjem, jer samo tako mogu zaustaviti dalje širenje virusa.

“Vlada i Opština rade odličan posao i veoma organizovano djeluju tako da svi građani dobiju sve što im je neophodno za funkcionisanje. Molim vas sve još jednom da se strogo pridržavamo mjera nadležnih organa za dobrobit svih. Svi smo u početku olako shvatili ovaj virus, ali još uvijek nije kasno da se pošasti stane na put. Postoje brojni načini da odlično iskoristite ovaj iznenadni višak slobodnog vremena, a moj je prijedlog da pročitate neki dobar roman ili da pogledate neki dobar film”, naglasio je Adžović.

Komentari

avatar