Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Adžić: Umjesto destabilizacije i nacionalističkog pira, gradimo pravnu državu

Kako je istakao, Ministarstvo unutrašnjih poslova daje punu podršku SDT-u, naročito, naglašava, u kontekstu pritisaka koji su prethodnih dana vjerovatno imali za cilj demotivaciju te institucije u sprovođenju pravde

Ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić pozdravio je akciju Specijalnog državnog tužilaštva usmjerenu protiv lica koja se sumnjiče za stvaranje kriminalne organizacije, neovlašćenu proizvodnju, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, krijumčarenje, nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i zloupotrebu službenog položaja.

Kako je istakao, Ministarstvo unutrašnjih poslova daje punu podršku SDT-u, naročito, naglašava, u kontekstu pritisaka koji su prethodnih dana vjerovatno imali za cilj demotivaciju te institucije u sprovođenju pravde.

“Naša obaveza je da gradimo imidž policije koja će stajati na braniku pravde, istine i nacionalnih interesa države Crne Gore, a ne pojedinaca. Umjesto destabilizacije i nacionalističkog pira, biramo pravnu državu, profesionalne službe bezbjednosti, nezavisno djelovanje pravosuđa i siguran progres na putu ka EU”, ističe Adžić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
xhonsina
18.07.2022-19:42 19:42

Prema tvojim ponasanjama u 13 jul pokazao i Dokazao da tvoja Pravna Drzava je Fasisticka Srbija.