Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Adžić: Stajemo na kraj duvanskoj mafiji

Ovo je zapljena čija vrijednost iznosi više desetina miliona eura i predstavlja snažan udarac za kriminalne organizacije

Borba protiv šverca cigareta, jedne od najorganizovanijih grana kriminala, se nastavlja udruženim aktivnostima više institucija, poručio je ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić.

“Ovakvim aktivnostima doprinosimo budžetu Crne Gore, a ujedno mijenjamo međunarodni imidž države. Nećemo dozvoliti da se Crna Gora prepoznaje kao država šverca, već ćemo jačati institucije i svakodnevno zadavati snažne udarce kriminalu i mafiji”, naglasio je Adžić.

On je danas sa predsjednikom Vlade Crne Gore Dritanom Abazovićem, ministrom finansija Aleksandrom Damjanovićem, ministrom bez portfelja Zoranom Miljanićem i direktorom Uprave prihoda i carina Radem Miloševićem posjetio Slobodnu zonu Luke Bar, nakon što je Uprava prihoda i carina naložila Carinarnici Bar da oduzme duvanske proizvode na zalihama.

Ovo je zapljena čija vrijednost iznosi više desetina miliona eura i predstavlja snažan udarac za kriminalne organizacije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve