Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Adžić: Svi poslanici URA-e glasaće za Zakon o slobodi vjeroispovijesti

Adžić je istakao da je počastvovan pozivom Abazovića i činjenicom da želi upravo njegovu pomoć i podršku

Potpredsjednik Građanskog pokreta URA Filip Adžić potvrdio je za Televiziju Crne Gore da prelazi u kabinet potpredsjednika Vlade Dritan Abazovića i kazao da ko god da dođe na njegovo mjesto u Skupštini, bez obzira na lično slaganje ili neslaganje, glasaće za Zakon o slobodi vjeroispovijesti po odluci glavnog odbora URE.

Adžić je istakao da je počastvovan pozivom Abazovića i činjenicom da želi upravo njegovu pomoć i podršku.

”To je veliki izazov, ali i obaveza, kako u ljudskom, tako i u profesionalnom smislu, koju teško mogu odbiti”, naveo je on.

Što se tiče njegovog odlaska iz Parlamenta, Adžić je kazao da su stvari jasne i jednostavne.

”Glavni odbor GP URA je donio odluku da se podrže izmjene Zakona o slobodni vjeroispovijesti, i bez obzira na pojedinačno slaganje ili neslaganje sa tom odlukom, svi predstavnici URE koji budu glasali tog dana, ispoštovaće volju većine sa Glavnog odbora, kao najvećeg organa partije. To je zapravo i osnov demokratije”, kazao je Adžić za TVCG.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Lijepa CG
25.12.2020-21:16 21:16

URA-IZDAJICE CG CE odgovarat za sva zla UCINJENA I NANIJETA Crnogorcima jedinoj matici ”Ona me podsjeća na voljene dane, ona meni vraća izgubljene dane… U srcu je nosim ne dam da je kradu ni u Beogradu ni u Novom Sadu. Kad sam bio mali imao sam svoj pravac, svi su bili radikali, a ja liberalac. Oni su me tada ćerali odavde ja sam pjev'o Majska zoro, IZAJICE Bože pravde”

pero
25.12.2020-21:46 21:46

PI IZDAJNUCE I TI I ostali iz tvoje bolesne partije.