Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Adžić o Leposaviću: Svako ko blokira evropski put Crne Gore ne treba da bude dio Vlade

Adžićeva izjava uslijedila je nakon što je premijer Zdravko Krivokapić kazao da će pokrenuti postupak razrješenja ministra pravde i ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića zbog njegove sporne izjave o Srebrenici

Svako ko usporava ili blokira evropski put Crne Gore ne treba da bude dio Vlade, nijedan pojedinac nije i neće biti iznad nacionalnih interesa i države, poručio je na Facebook-u Filip Adžić, savjetnik potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića.

Adžićeva izjava uslijedila je nakon što je premijer Zdravko Krivokapić kazao da će pokrenuti postupak razrješenja ministra pravde i ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića zbog njegove sporne izjave o Srebrenici.

Podsjetimo, Leposavić je prethodno odbio da podnese ostavku koju mu je Krivokapić tražio, a premijer će danas Skupštini poslati prijedlog za njegovo razrešenje.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ha20
05.04.2021-19:24 19:24

Pa ako je tako onda treba svu marvu koja je danas na vlasti otjerati. Oni pricaju jedno a rade nesto sasvim drugo to je ta srbistanska politika koju su naucili od matice Srbije i voljene Rusije.

ENISA
05.04.2021-19:27 19:27

Ovaj Cetnicki mutivoda nista bolji od Leposavica on da podrzi GENOCID ne vjeruju tebi ALBANCI i BOSNJACI nista ti si svoje Crnogorce izdao da ti nikad oprostit nece- samo da znas oni bi vise imali povjerenje u Mladica i Karadzica nego u tebe !

Crnogorka
05.04.2021-20:03 20:03

AJ prosetaj malo do Cetinja i ne drzi nam predavanja odvratni stvore da moramo gasit TV cim se pojavis tvoj piskavi govor odvratni da se slusat nemos !

Bosna
06.04.2021-01:32 01:32

Ovaj tip je opicen sav na rehabilitaciju u Dobrotu! i to kod specijaliste Crnogorca nebili mu bar malo pameti dao da trba vise voljeti svoje od tudjega!