Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Adžić – Gašparikova: Spremni konkretni zajednički projekti za Crnu Goru

Ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić sastao se sa stalnom predstavnicom UNDP-a u Crnoj Gori, Danielom Gašparikovom, saopšteno je iz MUP-a

Ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić sastao se sa stalnom predstavnicom UNDP-a u Crnoj Gori, Danielom Gašparikovom, saopšteno je iz MUP-a.

“Sastanak, kojem je prisustvovao i v.d. generalnog direktora Direktorata za evropske poslove, međunarodnu saradnju i programe podrške Sergej Mučalica i šef sektora za demokratsko upravljanje, ekonomiju i životnu sredinu u UNDP-u, Tomica Paović, bio je prilika da se potvrdi kvalitetna saradnja, a tako i zajednički projekti Ministarstva unutrašnjih poslova i Programa Ujedinjenih nacija za razvoj u Crnoj Gori”, navode u saopštenju.

Gašparikova je, kako dodaju, pohvalila dosadašnju saradnju UNDP-a i Ministarstva u oblasti smanjenja nezakonitog posjedovanja i krijumčarenja lakog naoružanja, kao i rodno zasnovanog nasilja.

“Sagovornici su se saglasili da je od izuzetnog značaja nastaviti sa dobrim praksama i radom. Apostrofirajući zajedničke projekte, Gašparikova je istakla značaj digitalizacije za kvalitetnije pružanje javnih usluga i navela da će UNDP nastaviti da promoviše aktivnosti koje mogu biti od koristi svim građanima i građankama, aktivno doprinoseći daljem napretku Crne Gore u procesu evropskih integracija i ispunjavanju Ciljeva održiog razvoja”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
02.06.2022-17:56 17:56

Vele da je do skora strašnu expreso kavu vario uvijek je dobijao dobar bakšiš za nju…