Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Adžić: Bečić odustaje od učlanjenja Crne Gore u Evropsku uniju

Adžić naglašava da je začuđujući politički zaokret Demokrata i Alekse Bečića, jer, kako kaže, ''ne samo da više ništa ne žele da urade za učlanjenje Crne Gore u Evropsku uniju, već naprotiv, sve rade da do toga ne dođe''

Nakon odlučnog i hrabrog poteza URE i koalicije “Crno na bijelo” da odblokira institucije i ubrza proces evropskih integracija, apsurdno je da Aleksa Bečić nakon najznačajnijeg posla koji je obavljao, a to je petnaestomjesečno renoviranje zgrade Skupštine, proziva URU i Dritana Abazovića u kontekstu borbe protiv kriminala, ako imamo u vidu da je EK jedino pozdravila rezultate potpredsjednika Vlade u borbi protiv mafije, istakao je potpredsjednik URE Filip Adžić odgovarajući na navode predsjednika Skupštine Alekse Bečića.

Adžić naglašava da je začuđujući politički zaokret Demokrata i Alekse Bečića, jer, kako kaže, “ne samo da više ništa ne žele da urade za učlanjenje Crne Gore u Evropsku uniju, već naprotiv, sve rade da do toga ne dođe”.

“Prije 30. avgusta 2020. godine glavni cilj Građanskog pokreta URA je bio smjena tridesetogodišnjeg režima. Nakon ispunjenog zadatka i smjene DPS-a, naš glavni cilj je učlanjenje Crne Gore u Evropsku uniju. Želimo formirati Vladu u kojoj neće biti kompromitovanih kadrova, ali ni ljudi zaraženih virusom devedesetih”, naveo je Adžić.

Adžić se nada da će Bečić, kako kaže, “donijeti odluku kojom će partijske interese podrediti državnim”.

“Iskreno se nadam da će Aleksa Bečić prvi put donijeti hrabru i požrtvovanu odluku u kojoj će partijske interese podrediti državnom, i osnažiti napore Crne Gore da u najkraćem roku uđe u EU. U suprotnom, DPS bi bio loš izgovor za klizanje u desnicu i radikalizam, jer DPS sigurno neće biti dio nove Vlade. Ne bi valjalo zbog fotelja odustati od evropskog puta Crne Gore”, zaključio je Adžić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Belvederskooko
20.01.2022-07:08 07:08

E Filipe izdajice. Nikada necemo zaboraviti uzas i muke sto ste uradili nama na Cetinje. Izdao si svoj narod svoj grad. Bio si na strani fasiste Zdravi NJa. Sada te ni okean ne moze oprati. I ovo je tvoja igra da ostanes u fotelji. Sram vas sve bilo. Nikada necemo zaboraviti suzavcw bombe četke. Najgora Vlada policija Piiiiiiiiiii.

Arhont_P
20.01.2022-09:51 09:51

Mrššššššššššš, otpadniče izdajnički!