Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Adrović: Socijaldemokrate su pokazale posvećenost razvoju Petnjice

"U prethodnom periodu bili smo snažno posvećeni tom cilju i radili u najboljem interesu svih Bihorki i Bihoraca

Socijaldemokrate Crne Gore su u Petnjici prepoznate kao stabilan politički faktor i partija koja se zalaže za boljitak i poboljšanje uslova života u Bihoru, saopštio je Sadat Adrović – kandidat na listi “Socijaldemokrate Crne Gore – Petnjica mora bolje”.

“U prethodnom periodu bili smo snažno posvećeni tom cilju i radili u najboljem interesu svih Bihorki i Bihoraca.

Zahvaljujući našim naporima i istrajnosti naših političkih predstavnika Petnjici je obnovljen status opštine, a onda smo snažnim zalaganjem doprinijeli otvaranju filijala Uprave za nekretnine i Zavoda za zdravstveno osiguranje, kao i Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, što je jedan od rezultata na koje smo posebno ponosni”, navodi u saopštenju.

Vjeruju, kaže, da će dobiti podršku Petnjičanki i Petnjičana da i u narednom periodu nastave borbu za razvoj Petnjice i daju doprinos unapređenju uslova života sugrađanki i sugrađana.

“Naši ciljevi su jasni, a to je da se svim stanovnicima bihorskog kraja omoguće dostojni uslovi za život i ostanak u svom zavičaju. Težimo uspostavljanju održivog razvoja našeg kraja i pružanju mogućnosti svakom stanovniku Petnjice, da živi i radi u svom rodnom kraju i doprinosi razvoju naše opštine i Crne Gore, jer Petnjica mora bolje”, zaključuje Adrović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve