Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Adnan Hadžiosmanović izabran za predsjednika odbora SDP u Pljevljima

Kako je saopšteno iz te stranke, na konvenciji je izabran novi saziv opštinskog odbora, koji će u narednom periodu brojiti 19 članova

Ugledni ljekar Adnan Hadžiosmanović izabran je na sinoćnoj konvenciji za predsjednika odbora Socijaldemokratske partije u Pljevljima.

Adnan Hadžiosmanović

Kako je saopšteno iz te stranke, na konvenciji je izabran novi saziv opštinskog odbora, koji će u narednom periodu brojiti 19 članova.

Hadžiosmanović je istakao da mu predstavlja zadovoljstvo i čast da predvodi grupu izuzetnih i Pljevljima posvećenih ljudi.

“Ovom Konvencijom i sastavom novog OO koji smo večeas izabrali, pokazujemo da je SDP u Pljevljima konsolidovan i dodatno osnažen pristupanjem većeg broja mladih i obrazovanih ljudi, ali i političkim angažmanom uglednih Pljevljaka koji se do sada nijesu bavili politikom ili su bili članovi nekih drugih političkih organizacija. Ovaj personalni sastav, koji predstavlja Pljevlja sa svim svojim različitostima na koje smo ponosni, garantuje da ćemo u narednom periodu biti neizostavni dio društvenog i i političkog života našeg grada”, kazao je Hadžiosmanović.

Konvenciji su prisustvoali i generalni sekretar SDP Ivan Vujović i potpredsjednici Adnan Striković i Bojan Zeković.

Vujović je istakao zadovoljstvo zbog snaženje ideje SDP u Pljevljima, u kojima ta partija očekuje snažnu podršku u narednom periodu.

“SDP se u proteklom periodu dominantno bavila socijalno-ekonomskim statusom svih naših građana, pa smo tako predložili zakonska rješenja kojim se povećava minimalna zarada, novi predlog zakona o PIO kojim bi se značajno poboljšali uslovi penzionisanja i povećala minimalna penzija, zakone o smanjenju akciza na gorivo i stope PDV na struju, kao i predlog zakona o smanjenu iznosa poreza i doprinosa za poslodavce. Svi ovi i desatak sličnih inicijativa predstavljaju okosnicu naše politike koja dobija sve veću pažnju i podršku naših sugrađana i sugurni smo da će i u Pljevljima naići na dobar odjek”, zaključio je generalni sekretar SDP.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve