Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Abazović ugostio funkcionere Stranke pravde i pomirenja: Ispravićemo sistemsku nepravdu učinjenu sjeveru Crne Gore

Funkcioneri SPP zahvalili su potpredsjedniku Vlade na prijemu. Oni su naveli da su u prethodnom periodu imali izvrsnu saradnju sa Abazovićem i njegovom partijom

Manjinski narodi neizostavan su dio građanske i multikonfesionalne Crne Gore i ova Vlada će se sa posebnim senzibilitetom odnositi prema njima, saopšteno je na sastanku potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića i funkcionera Stranke pravde i pomirenja SPP.

Abazović je, u razgovoru sa predstavnicima SPP Seidom HadžićemArbenom Jakupijem i Almirom Muratovićem, razmatrao pitanja koja se tiču mogućnosti ulaganja i razvoja u sjever Crne Gore.

“U tranzicionom periodu sjever Crne Gore je najviše pretrpio i te posljedice još uveliko osjećaju, što se najbolje ogleda u velikoj migraciji stanovništva iz sjevernih krajeva naše države. Vlada mora posvetiti posebnu pažnju sjeveru zemlje kako bi se ispravila sistemska nepravda koja je učinjena tom kraju”, kazao je Abazović, upoznavši goste sa aktivnostima koje je Vlada imala u prvih 50 dana rada, kao i sa prioritetima u narednom periodu. I

Funkcioneri SPP zahvalili su potpredsjedniku Vlade na prijemu. Oni su naveli da su u prethodnom periodu imali izvrsnu saradnju sa Abazovićem i njegovom partijom.

“Iskazali su nadu da će se izvrsna saradnja nastaviti i u narednom periodu, stavljajući se na raspolaganje Vladi Crne Gore za svaki vid kooperativnosti u smislu razvoja sjevera i države Crne Gore”, saopšteno je nakon sastanka.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Lazovi
22.01.2021-18:14 18:14

Vi mozete samo sanjat da ce manjinski narodi sa vama ikad sjest ili razgovarat !

srbo
22.01.2021-18:17 18:17

SPP Vas Krivokabic ili Becic nikad nebi primili jedino sa Dritkom mozete se sastajat i nikad niskim vise!