Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Abazović u posjeti Srbiji

Nakon pojedinačnih bilateralnih susreta planirano je da se održi i plenarni sastanak delegacija vlada Crne Gore i Republike Srbije

Predsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović boraviće od danas u dvodnevnoj zvaničnoj posjeti Srbiji, gdje će se sastati sa najvećim državnim zvaničnicima.

Iz Kabineta premijera je saopšteno da će predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić prirediti svečani doček Abazoviću na platou ispred palate „Srbija“, a nakon zvaničnog sastanka planirana je zajednička izjava za medije.

“Paralelno sa tim, potpredsjednik Vlade za ekonomski sistem i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Vladimir Joković sastaće se sa Branislavom Nedimovićem, potpredsjednikom Vlade i ministrom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije, dok će ministar finansija Aleksandar Damjanović i ministarka ekologije prostornog planiranja i urbanizma Ana Novaković-Đurović imati odvojene sastanke sa Sinišom Malim i Irenom Vujović, ministrom finansija i ministarkom zaštite životne sredine”, navodi se u najavi.

Nakon pojedinačnih bilateralnih susreta planirano je da se održi i plenarni sastanak delegacija vlada Crne Gore i Republike Srbije.

Abazović će se sastati i sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, kao i sa Ivicom Dačićem, predsjednikom Narodne skupštine Republike Srbije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve