Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Abazović: Tivat jedinstven primjer grada u kojem su građanske liste na vlasti

Lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović čestitao je 21. novembar Dan Opštine Tivat građanima, rukovodstvu i lokalnom parlamentu tog grada

Lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović čestitao je 21. novembar Dan Opštine Tivat građanima, rukovodstvu i lokalnom parlamentu tog grada.

Abazović

“Tivat je grad koji je ostvario solidan ekonomski napredak. No na tom putu razvitka, moralo se brižljivije gledati na interese građana i grada i ne dozvoliti da interesi moćnih pojedinaca i krupnog kapitala prevladaju. Tako bi Tivat sada u gradskoj kasi imao mnogo više od 17 miliona eura”, kazao je Abazović u čestitki.

On je još istakao da je Tivat sada jedinstven primjer grada u kom su građanske liste na vlasti.

“Nadam se da će nova vladajuća većina odgovoriti visini zadataka koje su im građani povjerili na izborima. Jedan od njih je problem ekonomskih resursa na teritoriji Opštine Tivat, koji su već duže vrijeme predmet vrlo sumnjivih privatizacija. Zato nova vlast mora opreznije upravljati i odlučivati, kako bi svaki građanin Tivta osjetio benefite ekonomskog razvoja tog grada. To mora biti cilj svake nove i naredne lokalne uprave, koja će zasigurno imati pomoć i sa državnog nivoa”, naveo je Abazović u čestitki.

Osvrnuo se i na problem neravnomjernog razvijanja Tivta.

“Pored elitnog turizma, Tivat je grad koji, zahvaljujući ambijentu i izvanrednim turističkim i privrednim potencijalima, može razvijati i druge privredne grane. To je put kojim se mora ići kako bi Tivat i u budućnosti nastavio da bude zamajac razvoja crnogorskog turizma i privrede, usaglašen sa svjetskim trendovima”, zaključio je Abazović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Feđa
21.11.2020-19:35 19:35

Građanske? Koje sprovode sječu Crnogoraca u Opštini i javnim preduzećima. Revanšizam već viđen u Herceg Novom. Sram vas bilo

mj73
21.11.2020-21:12 21:12

svi na vlast a ti twittujes, eeee, to si i zasluzio za dobru izdaju :)

Nikola
22.11.2020-01:33 01:33

Dokle ce trajat tvoje baljezganje g….. cetnicko :))))

Mj
22.11.2020-07:42 07:42

Dritan od vlade dobio titulu Twitterboy eliti penkalodječak.

Lijepa CG
22.11.2020-13:00 13:00

Abazović- -URA ce biti jedinstven primjer u Crnogorskoj istoriji za IZDAJU PONOSNIH CRNOGORACA -KI !!!!!