Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Abazović: Tekst na spomen ploči u Morinju nije potpuno odgovarajući

Komentarišući dešavanja u vezi sa spomen pločom u Morinju, premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović kazao je da nije čuo da je neko protiv table, nego samo da se obilježja ne mogu postavljati nezakonito

Komentarišući dešavanja u vezi sa spomen pločom u Morinju, kontroverzni premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović kazao je da nije čuo da je neko protiv table, nego samo da se obilježja ne mogu postavljati nezakonito.

“Mi imamo opciju da sprovedemo zakonsku proceduru i da na taj način legitimišemo tablu.

Naravno, tu će biti vjerovatno riječi i o tekstu koji nije baš potpuno odgovarajući. Jer ispade kao da je to neko nama nametnuo da radimo a da to nijesu radile naše vlasti.

Obilježja koja imaju veze sa zločinima nijesu stvar dnevne politike, možda ih je neki ministar tako doživio, ali nijesu”, kazao je Abazović novinarima u Podgorici.

“Tabla da, obilježje da, ali u skladu sa zakonom”, poručio je Abazović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZekovic
26.10.2022-16:26 16:26

Uzurpator vlasti u Crnoj Gori, govori o zakonima i Ustavu. Sve je učinio i sve čini i dalje da uništi Crnu Goru. Srbija i Srpska okupatorska crkva su ga ispljunuli pošzo jr ptržbsksn. Crna Gora ga prezire. Od kad je on počeo da ISKORJENJUJE KRIMIINAL I KORUPCJU, U CRNOJ GORI SU PROCVJETALI KRIMINAL I KORUPCIJA NA SVJETSKOM NIVOU. Od njega je uzaludno tražiti da uradi išta dobro za Crnu Goru i Crnogorske građane. Odan je onima koji su ga iznajmili da završi posao SVEUKUPNOG UNIŠTENJA CRNE GORE. I TO RADI VEOČMA USPJEJŠNO NA OGROMNO ZADOVOLJSTVO SVOJIH NALOGODAVACA IZ SRBIJE. OPREM… Pročitaj više »