Ponedjeljak, 6 Februara, 2023
Rubrika:

Abazović: Svaki put pred važnu odluku DPS izmisli nešto da bi skrenuo pažnju

''DPS izmisli nešto da skrene pažnju. Jedna te ista priča''

Svaki put pred neku važnu odluku Demokratska partija socijalista (DPS) izmisli nešto da bi skrenuo pažnju. Jedna te ista priča, kazao je kontroverzni premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović, komentarišući navode da bi u narednih 15 dana trebalo da donese odluku o ulasku Crne Gore u Otvoreni Balkan.

“DPS izmisli nešto da skrene pažnju. Jedna te ista priča”, rekao je Abazović novinarima nakon otvaranja prvefabrike za preradu krompira u Crnoj Gori.

Iz Vlade sinoć nijesu odgovorili na pitanja Pobjede kada je Vlada planirala da se odredi prema inicijativi „Otvoreni Balkan“ i hoće li se na sjednici Vlade razmatrati analiza Ministarstva evropskih poslova.

“DPS izmisli nešto da skrene pažnju. Jedna te ista priča. Neka pišu šta žele”, kazao je Abazović.

Abazović je rekao i da je odmah zvao jednog od lidera Demokratskog fronta (DF) Milana Kneževića nakon što je čuo za incident na podgoričkom aerodormu.

“Niko u Crnoj Gori ne treba da nosi oružje, a treba da stvorimo klimu da bude svako bezbjedan. Žao mi je što se desilo sa (Milanom) Kneževićem”, naveo je Abazović.

On je istakao i da je bezbjednosna situacija u Crnoj Gori redovna i kazao da “samo ljudi koji love u mutnom priželjkuju nestabilnost svi ostali žele razvoj i stabilnost”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve