Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Abazović sjutra u zvaničnoj posjeti Srbiji: Sastaće se sa Vučićem, Brnabić, Dačićem…

Nakon pojedinačnih bilateralnih susreta planirano je da se održi i plenarni sastanak delegacija vlada Crne Gore i Srbije

Premijer Dritan Abazović boraviće od sjutra u dvodnevnoj zvaničnoj posjeti Srbiji, gdje će se sastati sa najvećim državnim zvaničnicima.

“Predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić prirediće svečani doček premijeru Abazoviću na platou ispred palate „Srbija“, a nakon zvaničnog sastanka planirana je zajednička izjava za medije”, saopšteno je iz Vlade.

Paraleleno sa tim, potpredsjednik Vlade za ekonomski sistem i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Crne Gore Vladimir Joković sastaće se sa Branislavom Nedimovićem, potpredsjednikom vlade i ministrom poljoprovrede, šumarstva i vodoprivrede Srbije, dok će ministar finansija Aleksandar Damjanović i ministarka ekologije prostornog planiranja i urbanizma Ana Novaković-Đurović imati odvojene sastanke sa Sinišom Malim i Irenom Vujović, ministrom finansija i ministarkom zaštite životne sredine.

Nakon pojedinačnih bilateralnih susreta planirano je da se održi i plenarni sastanak delegacija vlada Crne Gore i Srbije.

Abazović će se sastati i sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Abazović će se susresti još i sa Ivicom Dačićem, predsjednikom Narodne skupštine Srbije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ha20
28.06.2022-19:40 19:40

Efendijo ulicarska ( Cast i postovanje svim casnim muslimanima ) Jesi li desinfikovao jezik da kojim slucajem nebi zarazio Vucka i Profirica kada im budes lizao gu*ice splacino neljudska.
Hvala na paznji.

Strme
28.06.2022-20:46 20:46
Reply to  Ha20

Mrsh gubo, sugo montanjarska…ped..cno jedna bgdka , tera zijski …!

Ha20
28.06.2022-21:57 21:57
Reply to  Strme

Jel se to pojavila nova stara splacina na portalu koja se krije iza novog srbaljskog sugavog profila. Sara, Super Hik gnjida, i ostale ljige koje se kriju iza iste sugave perspektive na ovome portalu.
Ja sam ponosni crnogorac kome mozete samo da pusite kako ono Slovenci kazu Pinpek. Ovde si ti priroritet broj jeda Srme ali prvo moras dokumentirati da si medicinski dezinfikovao ta tvoja usmrdjena usta.