Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Abazović se zahvalio Francuskoj: Razvijamo partnerske odnose i stvaramo bezbjedniju budućnost

Francuska je najavila da će pomoći Crnoj Gori u borbi protiv sajber napada

Vlada Crne Gore zahvaljuje se na podršci i pomoći Francuskoj i ministru digitalizacije i telekomunikacija. Razvijamo partnerske odnose i stvaramo bezbjedniju budućnost za sve naše građane, napisao je na Telegramu premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović.

“Sada posebno dolazi do izražaja značaj Regionalnog centra za borbu protiv sajber kriminala i za sajber bezbjednost, čije će sjedište za Jugoistočnu Evropu biti u Podgorici, kao projekat francuskog Ministarstva za Evropu i vanjske poslove na čelu sa Catherine Colonna, a što smo izborili u junu ove godine”, naveo je Abazović.

Francuska je najavila da će pomoći Crnoj Gori u borbi protiv sajber napada.

Crna Gora je, tokom prethodne sedmice, bila izložena seriji organizovanih sajber napada na Vladinu informatičku infrastrukturu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
28.08.2022-19:35 19:35

Jes, DrAbazoviću, razvijate partnerske odnose. Ti, Makron i Timonije rašivate Crnu Goru po najtananijim šavovima. Da ima pravde, za ovo što si uradio i za ovo što radiš, poruke bi sla iz ćuze. BIĆE BORBA NEPRESTANA. JAKI STE TI MAKRON I TIMONIJE. JAKI SU CRNOGORKE I CRNOGORCI. PITAJTE NAPOLEONA.