Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Abazović se sastao sa Kulebom: Puna podrška ukrajinskom narodu

Predsjednik Vlade Abazović i ministar Kuleba saglasili su se da dvije države dijele zajedničke vrijednosti i dogovorili nekoliko narednih zajedničkih koraka, zaključeno je u saopštenju

Tokom učešća na Svjetskom ekonomskom forumu u Davosu predsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović susreo se sa šefom diplomatije Ukrajine Dmitrom Kulebom, koji je Abazovića upoznao sa trenutnom situacijom u Ukrajini.

„Crna Gora pruža punu podršku ukrajinskom narodu koji vodi borbu za principe i univerzalne vrijednosti čovječanstva. Jedinstvo i solidarnost su od velike važnosti u ovom trenutku“, istakao je Abazović.

Abazović je, kako je navedeno, Kulebu informisao o broju pristiglih građana Ukrajine u Crnu Goru, ističući da je Crna Gora otvorena da pruži neophodnu pomoć i još snažniju podršku Ukrajini.

Predsjednik Vlade Abazović i ministar Kuleba saglasili su se da dvije države dijele zajedničke vrijednosti i dogovorili nekoliko narednih zajedničkih koraka, zaključeno je u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Rukfaš
25.05.2022-17:36 17:36

Jesi li mu rekao da oni cetinjani što svako veče šetnjom šalju antiratnu poruku, poruku ukrajinskom narodu, da tebe ti isti Cetinjani očima ne mogu viđeti.