Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Abazović sa Vučićem: Odnosi sa Srbijom prioritet, spremni smo na intenzivnu saradnju u svim oblastima

Odnosi sa Srbijom prioritetni – spremni smo na intenzivnu saradnju u svim oblastima od zajedničkog interesa, naveo je Abazović na Tviteru

Crna Gora ulaže maksimalne napore da se na Zapadnom Balkanu promoviše politika regionalne saradnje, pomirenja, suživota, bolje ekonomske povezanosti, poručio je premijer Dritan Abazović u Davosu tokom sastanka sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

“Odnosi sa Srbijom prioritetni – spremni smo na intenzivnu saradnju u svim oblastima od zajedničkog interesa”, naveo je Abazović na Tviteru.

Podsjećamo, sastanak na visokom nivou Abazovića, zajedno sa regionalnim i evropskim liderima iz svijeta politike i biznisa, kao i predstavnika brojnim međunarodnih organizacina, na Svjetskom ekonomskom forumu u Davosu, počeo je iza zatvorenih vrata.

Tokom sesije posvećene Zapadnom Balkanu pod nazivom “Diplomatija i dijalog na Zapadnom Balkanu”, govoriće se o tome kako vlada i biznis mogu da rade zajedno na jačanju otpornosti regiona i obezbeđivanju njegovih veza sa ključnim partnerima u vreme povećanog geopolitičkog rizika.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
25.05.2022-10:44 10:44

Ne znam zašto ali kad sam vidio ovu sliku śetih se pripovjetke ,,Pinki je vidio Tita”. Onaj luckasti profesor je barem imao neko dostojanstvo, pa je ovom prevarantu u oči reka, ne interesuje me nikakav Balkan Open jer mi će mo dogodine u Evropu….

Helga
25.05.2022-10:47 10:47

NEĆEMO U OPEN BALKAN IDIOTE