Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Abazović sa Jovanović i Novovićem: Puna podrška u borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala

''Puna podrška Vlade Crne Gore, Državnom tužilaštvu i novom rukovodstvu u borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala''

Počeo je sastanak premijera Dritana Abazovića sa v.d. VDT Majom Jovanović i glavnim specijalnim tužiocem Vladimirom Novovićem, saopšteno je na Tviteru Vlade.

“Puna podrška Vlade Crne Gore, Državnom tužilaštvu i novom rukovodstvu u borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala”, navodi se na Tviteru Vlade.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BZekovic
05.05.2022-12:04 12:04

Gospodine Premijeru, a što drugo može Vlada nego da daje punu podršku Tužilaštvu i Sudstvu. Zašto to stalno ponavljate? Jel’ to Vi ubjeđujete sebe da tr da treba raditi nešto što se podrazumijeva? Ali, nama građanima koji smo Vas dobro upoznali, ovaj sastanak sa rukovodstvom Tužilaštva liči na pritisak Vlade na Tužilaštvo, osobito poslije Vaših izjava o “aferi Knežević”, u kojima Kneževića posmatrate kao “sitnu ribu”, umanjujući užasni zločin koji su on i njegovi nalogodavci napravili prema grašanima Crne Gore i Crnoj Gori. Nije umjesno ovako kao Vi sada demonstrirati moć i namjeru svoje funkcije.