Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Abazović sa ambasadorima Kvinte i Popom

Počeo je sastanak potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića sa ambasadorima Kvinte i ambasadorkom EU u Crnoj Gori Kristinom Oanom Popa

Počeo je sastanak potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića sa ambasadorima Kvinte i ambasadorkom EU u Crnoj Gori Kristinom Oanom Popa.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sara
26.01.2022-11:21 11:21

Ovaj Abazovic..da ima i jednog trenutka morala i ponosa ne bi bio u Vladi sa cetnicima i antidrzavnicima..koji svakodnevno unistavaju kompletnu crnogorsku privredu..drzavu CG..On je za mene kriminalac..varljivac..i teski nesoj..

Crnogorka
26.01.2022-12:11 12:11

Kumim vas bogom dajte SESELJEVIM CETNICKIM DEMOKRATAMA  tablete ili neku drogu da skroz ne POLUDE i ovako su bili psihicki poremeceni a sad kad  vide kako ABAZOVICU- EU-USA-daju da vodi VLADU  bit ce da udaraju glavom o zid ka MAJA u Zadruzi !! Demokrate svetosavske-sekte-sa popovima-idu-po-odborima-i-bacaju-kletve-najjače kletve kao što su – ‘dabogda meso sa tebe otpadalo’, i ‘bio proklet tri i 3.000 puta’ Taj DEMOKRATA pop Cetnik je kleo ranije Crnogorce zlo ih naslo i od boga kaznijo presla kletva na SESELJEVSKE CETNIKE  DEMOKRATE!!