Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Abazović pozdravio hapšenje Čađenovića: Nije uhapšen bilo ko, nego desna ruka Milivoja Katnića

''Razlika između ovoga jutros i drugih hapšenja jeste da imamo konačno ljude iz iste institucije prema kojem se sprovodi zakon''

Premijer Dritan Abazović pozdravio je akciju SDT i SPO u kojoj je jutros uhapšen Specijalni državni tužilac Saša Čađenović.

”Ne znam na koji način da komentarišem a da ispadnem korektan.. Možda i dalje postoji neki blagi skeptiizam kod građana, ali sve što je rečeno i obećano iz dana u dan se dešava. Pozdavljam akciju SDT i SPO. Razlika između ovoga jutros i drugih hapšenja jeste da imamo konačno ljude iz iste institucije prema kojem se sprovodi zakon. To do sada nije bio slučaj”, rekao je Abazović na otvaranju puta Pljevlja – Mihailovica.

Rekao je da nije uhapšen bilo ko, nego desna ruka Milivoja Katnića.

”Nakon Vesne Medenice, stigosmo i do Čađenovića. Oni koji se nadaju da će ih zaobiđi ruka pravde, nade su im sve manje. Nastavljamo agendu borbe protiv kriminala i korupcije”, rekao je Abazović.

Abazović kaže da “ili ćemo imati pravnu državu ili ništa”.

-Ja sam siguran u pobjedu pravne drzave i vjerujem da je Crna Gora na dobrom putu da isporukom rezultata to demonstrira i ubijedi domaću i međunarodnu zajednicu da smo na pravnom putu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve