Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Abazović o rekonstrukciji Vlade: Nema pomaka ni sastanaka

''Trenutno nema pomaka, nema sastanaka ako ih bude mi ćemo se rado odazvati'',  poručio je Abazović i dodao da svi ostaju na svojim pozicijama

Potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović kazao je danas da nema pomaka, ni najavljenih novih razgovora i sastanaka o rekonstrukciji Vlade.

”Trenutno nema pomaka, nema sastanaka ako ih bude mi ćemo se rado odazvati”,  poručio je Abazović i dodao da svi ostaju na svojim pozicijama.

Abazović je naveo i da se više ne bi osvrtao na pitanje rekonstrukcije Vlade.

”Mislim da je ta priča aterirala posljednjih dana”, kazao je Abazović novinarima.

On je najavio da će američki izaslanik za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar posjetiti uskoro Crnu Goru.

”Ja očekujem da prenese poruke o kojima smo razgovarali u Vašingtonu. Mislim da će za građane neke stvari biti interesantne”, naveo je Abazović i dodao da će biti iznenađujućih pozitivnih pomaka.

”Mislim da su stavovi SAD administracije jasni i korisni za građane Crne Gore”, naveo je Abazović.

Na pitanje kakva je politička iznenađenja iz SAD mogu građani očekivati, Abazović je kazao da će vjerovatno “neke poruke biti prenesene”.

”To ćemo vidjeti, biće jasno. To ne možemo da očekujemo da će se desiti sjutra ili za nedjelju dana, ali sama činjenica da se posjeta dešava odmah i da će vjerovatno neke poruke biti prenesene, mislim da će biti jako korisne ja očekujem da se otvori i neka druga povoljnija perspektiva za sve građane Crne Gore”, zaključio je Abazović.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve