Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Abazović o izjavi Medojevića: Iznenadio bih se da je to rekao neko drugi

Nosilac liste “Za budućnost Crne Gore kazao je da “zna sigurno da je Medojević eksplozivan pa kad svoju narav suzbije da će svi biti u redu

Nosilac liste “Crno na bijelo” Dritan Abazović kazao je Crna Gora neće mijenjati spoljnopolitički kurs, niti napustiti NATO. Komentarišući izjave Nebojše Medojevića kazao je “da bi se iznenadio da je to rekao neko drugi”.

Abazović

“Ne mijenjamo spoljnopolitički kurs, alimi ne možemo mijenjati uvjerenja ljudi. Žao mi je što smo narušili odnose na svijetu. Nas velike geopolitičke igre ne treba da interesuju. Da sa svim susjedima imamo najbolje odnose, ali da se vodimo našim nacionalnim interesima  rekao je Abazović, dodajući da sigurno ima ljudi što im je drago što je Crna Gora nezavisna”,

Nosilac liste “Za budućnost Crne Gore kazao je da “zna sigurno da je Medojević eksplozivan pa kad svoju narav suzbije da će svi biti u redu”

“On je političar koji će znati što je najbolje za građane Crne Gore. On želi da vidi drugačiju Crnu Goru, bolju i prosperitetniju Crnu Goru”,  kazao je Krivokapić.

Medojević je ranije kazao da je stav Demokratskog fronta jasan.

“Ukoliko mi budemo mogli da utičemo, poništićemo priznanje Kosova, sada imamo širu koaliciju i ne mogu da kažem u ime svih, ali, što se tiče DF-a i Pokreta za promjene iako sam ja predstavnik prozapadne političke organizacije, apsolutno sam za povlačenje odluke o priznanju”, kazao je predsjednik PzP-a Nebojša Medojević dodajući “da je to bila najveća bruka Crne Gore”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
JAGOS
04.09.2020-12:57 12:57