Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Abazović: Nisam se sastao sa Vučićem, ali nemam ništa protiv da se to desi

On je kazao da je poznato ko je išao kod predsjednika Srbije.

Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović kazao je da nijesu tačne informacije da je prošlog mjeseca putovao iz Tirane za Beograd da bi se sastao sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, ističući da nema ništa protiv da se zvanično susretne sa njim.

On je kazao da je poznato ko je išao kod predsjednika Srbije.

“Imam kontakte pretežno sa svim ljudima iz regiona i to je nešto što treba da baštini svako ko se nalazi na ovoj funkciji”, naglasio je Abazović.

On se osvrnuo i na prozivke lidera Pokreta za promjene (PzP) Nebojše Medojevića da je prisustvovao tajnom provodu u vili na Svetom Stefanu, objašnjavajući da se radilo o završnoj žurci organizatora festivala Sea dance festivala.

“Pozvali su me da otvorim Sea dance krajem avgusta i to sam uradio. Imali su završnu žurku, tu su bili glumci, pjevači, uglavnom iz regiona. Bio sam da ispoštujem. Sve što je u službi turističke sezone mislim da je odlično, mnogo je bolje da mi imamo takve festivale nego da oni odu u Grčku ili Albaniju”, zaključio je Abazović.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Krsto
28.11.2021-22:47 22:47

iso si iso Bazdovicu po naredjenja kod Vucica…Ne pravi se blesav…Ionako si svaki cas u Beogradu…nemoj nam samo reci da te tvoji mentori iz SPC nisu bas nijednom poveli kod velikog gazde Vucica..Zar bi Albanski cetnik Dritan Bazdovic propustio priliku da preda raport cetnickom vojvodi Aleksandru Vucicu