Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Abazović: Niko u Crnoj Gori ne treba da nosi oružje

Podsjećamo, poslanik Milan Knežević je juče poručio da će on i njegovo obezbjeđenje nositi oružje, jer se osjećaju nebezbjednim

Kontroverzni premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović kazao je danas da je, nakon što je čuo za jučerašnji incidenta na podgoričkom aerodromu, odmah zvao jedan od lidera DF-a Milana Kneževića.

Abazović je istakao da, po njegovom sudu, niko u Crnoj Gori ne treba da nosi oružje, naglašavajući da je to i zabranjeno.

Podsjećamo, Knežević je juče poručio da će on i njegovo obezbjeđenje nositi oružje, jer se osjećaju nebezbjednim.

“Nisam bio u zemlji, ali zvao sam odmah kolegu. Žao mi je, to su stvari koje se dešavaju. Sve pozivam na veći stepen tolerancije. Ne bih od toga pravio neku dramu. Svi ljudi koji su u javnom poslu se, prije ili kasnije, manje ili više, suočavaju sa određenim izazvnim situacijama. Po mom skromnom sudu, niko u Crnoj Gori ne treba da nosi ne treba da nosi oružje, to je i zabranjeno”, istakao je Abazović  nakon otvaranja prve fabrike za preradu krompira u Crnoj Gori.

Svi moramo, poručio je, da radimo da “ukupnu društvenu klimu poboljšamo kako bi se svako osjetio bezbjednim”.

Pozvao je institucije da jučerašnji događaj sa podgoričkog aerodroma istraže do kraja.

“Ako je neko prekršio zakon u odnosu na bilo kog, mora se reagovati. Žao mi je kao premijeru i kolegi zbog situacije koja se desila”, dodao je on.

Abazović je poručio da je bezbjednosna situacija u Crnoj Gori potpuno redovna.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve